≫ 

Bogdanović se moli, Amerika u šoku: Zvezda Golden Stejta ponovo zaradila ozbiljnu povredu!

Svi se nadaju da će se Tompson brzo oporaviti, te ponoviti na primer partiju kao protiv Sakramenta kada je samo u trećoj četvrtini ubacio 37 poena

  • 0
Klej Tompson, Stefon Kari, Golden Stejt Foto: AP/Tanjug

Kakav maler! Udarna igla Golden Stejt Voriorsa Klej Tompson ponovo je zaradio ozbiljnu povredu ahilove tetive, javljaju američki mediji.

Kako navodi CBS Sports, Tompson nije bio u stanju da se osloni na tu nogu i sada postoji strah da će trojkaša "ratnika" očekuje nova duža pauza nakon što je propustio čitavu prošlu sezonu zbog povrede levog kolega u finalu plej-ofa 2019. godine.

Pre nego što je bilo jasno da će propustiti prošlu sezonu, Klej je bio jedan od najpouzdanijih košarkaša u NBA ligi. To se ogleda u činjenici da Tompson u karijeri nije propustio više od devet mečeva.

Na društvenoj mreži Tviter oglasio se srpski as i od nedavno član Milvoki Baksa Bogdan Bogdanović koji je vest o povredi šutera "ratnika" primio sa žaljenjem.

Čekaće Voriorsi sa zebnjom vesti od medicinskog tima, a do tada, moraće da sumiraju oružje kojim raspolažu za početak nove sezone. Stef Kari je spreman, kao i Drejmon Grin - dvojac koji je jedan od zaslužnijih za osvajanje titule, a tu je sada i Endrju Vigins kojeg je tim iz "San Franciska" uspeo da dovede u samoj završnici trejd marketa.

Američki mediji, ipak, navode da Golden Stejt neće biti ozbiljna konkurencija za prsten predstojeće sezone ukoliko se Klej Tompson ne zaleči makar do početka plej-ofa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA