≫ 

Bogdan traži klub, Lejkersi sad "bacili udicu": Da li će Srbin potpisati ugovor karijere?

I Atlanta je navodno u priči, pošto je propao dogovor kingsa i Baksa da srpski bek pređe u Milvoki

  • 2
Sakramento Kings Foto: Tanjug/AP

Srpski bek Bogdan Boganović "tražena je roba" na NBA tržištu, a od nekolicine klubova koji bi ga želeli kod sebe, u red su stali i šampioni Lejkersi, prenose američki mediji.

Delovalo je da će Bogdan put Vinskonsina, u Milvoki, pošto su dve strane dogovorile trejd, ali je Srbin imao druge planove pa je posao propao - i sada je ponovo otvoren za ponude.

Prema navodima Sema Emika i Erika Nema sa "Atletika", Lejkersi su pokazali najveće interesovanje za našeg šutera.

Osim Lejkersa, u priči je i Atlanta, pa će Bogdanov agent tražiti dobar ugovor za svog klijenta u jednom od ova dva kluba, navodi se dalje u tekstu "Atletika".

Isti izvor navodi da ovo nije prvi put da Lejkersi žele Bogdanovića. U januaru se najpre u medijima pojavila priča da Kingsi nude Bjelicu i pika za Kajla Kuzmu, što zapravo nije bilo blizu istini, jer su "Jezeraši" zapravo bili u kontaktu sa Sakramentom zbog Bogdanovića.

Tadašnje rukovodstvo Kingsa, na čelu sa Divcem, nije želelo ni da čuje o trejdu ponajboljeg igrača, ali sada je situacija potpuno drugačija. Novi ljudi su u klubu, a Bogdan smatra da je sada idealno vreme da napravi novi iskorak u karijeri.

Lejekrsi su možda i najviše upamtili Boganovića pre dve goine kada je spektakularnom trojkom u psolednjim sekundama doneo pobedu Sakramentu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule V

    20. novembar 2020 | 23:20

    Nikakvo cudo, koji je na mecevima igeajuci za svoju reprezentaciju sam postizao pola od okupnog broja poena pa samim tim svaki komentar bi bio suvisan. Bravo za naseg najboljeg kosarkasa i sve cestitke u nastavku karijere.

  • фебо

    21. novembar 2020 | 00:46

    Pa zar nisu Lejkersi doveli Sredera,sta ce Im onda Bogdan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA