Bogdanović prelomio, izabrao je novi klub u NBA: Čeka se potvrda iz Džordžije

Srbin će, kako stvari stoje, karijeru nastaviti u Atlanti

  • 4
Sakramento Kings Foto: AP/Tanjug

Naredna destinacija Bogdana Bogdanovića u NBA lige biće Džordžija i ekipa Atlante Hoks, javljaju američki mediji!

Informacije o narednom potezu našeg asa menjaju se iz dana u dan, trejd u Milvoki mu je propao iz prostog razloga što u startu nije ni želeo tamo, uprkos dogovoru klubova, Lejkersi su se u međuvremenu pojavili kao kandidati, međutim, kako piše nekolicina novinara u SAD - Atlanta je najrealnija opcija za Bogdanovića.

O njegovom mogućem prelasku u tabor "Jastrebova" pričao je i legendarni Vins Karter, stručni konsultant na jednoj američkoj stanici, i neko ko je odlično upućen u aktuelna dešavanja u svoja dva bivša kluba (Kingsi i Hoksi)

Očekuje se da naš košarkaš potpiše ugovor sa Hoksima čim se zvanično otvori trejd pijaca u NBA, pošto je kao ograničeno slobodan agent izabrao opciju da napusti Kingse.

Atlanta ima dovoljno širok "seleri kep" da sebi priušti nekolicinu slobodnih agenata na tržištu, a osim Bogdanovića, na meti Hoksa su Galinari, Bertans, Rondo, Heris.

U klubu iz Džordžije su uvereni da će uspeti da privuku barem dvojicu od pomenutog kvarteta igrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brr

    21. novembar 2020 | 06:36

    Samo melji brale,blok je uz tebe!!

  • Steva

    21. novembar 2020 | 15:27

    Atlanta?Taman klub po meri za njega.Plej-of je za njih misaona imenica ,tako da može da igre bez obaveza, slično kao u Sakramentu.Shvatio je da su Milvoki i eventualno Lejkersi preozbiljni klubovi za njega i da bi brzo bio trejdovan.Ovako u Atlanti je dobio ono što to je na nivou njegovog (ne)kvaliteta i ugovor vredan 70 miliona.

  • vuk

    21. novembar 2020 | 11:48

    bilo gde u NBA za njega ima mesto u ekipu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA