≫ 

Bogdan debituje za Atlantu 11, Jokić i Denver na terenu 12. decembra: Izašao raspored predsezone NBA

Ukupno 49 predsezonskih mečeva NBA lige pre nego što počne njen regularni deo

  • 0
Nuggets Kings Basketball Foto: Tanjug/AP

NBA liga je u petak objavila raspored koji se proteže tokom osam dana do 19. decembra, a tri dana od poslednjeg predsezonskog meča počinje "ono pravo".

- Svaki NBA tim će odigrati minimum dve, a maksimalno četiri utakmice predsezone. Svaki tim će odigrati bar jedan meč kod kuće i jedan u gostima, a raspored prenosa na nacionalnim frekvencijama će biti objavljen naknadno - navodi se u saopštenju NBA.

Regularni deo sezone će biti skraćen sa 82 na 72 meča. Taj deo će biti podeljen na dva segmenta. Prvi, koji počinje 22. decembra i traje do četvrtog marta 2021. godine i drugi, od 11. marta do 16. maja sledeće godine.

Raspored za prvi deo sezone će takođe naknadno biti objavljen. Za sada je poznato da će prvog dana igrati Orlando Medžik protiv Atlanta Hoksa.

To će biti i prva prilika za Bogdana Bogdanovića da se pokaže u dresu Atlante za koju je nedavno potpisao ugovor dug četiri godine i vredan 72 miliona dolara.

Isto tada će na teren i Njujork Niksi protiv Detroit Pistonsa, kao i Hjuston Roketsi protiv Čikago Bulsa, dok bi spektakl u najavi trebalo da bude meč Los Anđeles Lejkersa i LA Klipersa.

Preostala utakmica na startu predsezone je okršaj Sakramento Kingsa u kojima je naš Nemanja Bjelica i Portland Trejlblejzersa.

Nikola Jokić i njegovi Denver Nagetsi će na teren 12. decembra u meču protiv Alena Smailagića i Golden Stejt Voriorsa u Čejs centru, dok će Boban Marjanović iz Dalas Maveriksa istog dana na megdan Milvoki Baksima.

Tada će i Memfis Griizlisi Marka Gudurića igrati protiv Minesota Timbervulvsa. Kompletan raspored mečeva možete pogledati na ovom linku.

Košarkaška reprezentacija posle duge pause nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Iako su Orlovi danas (15.30) u finskom Espu značajno oslabljeni, veliki su favoriti protiv Švajcarske – kvota da će slaviti s više od 16,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Švajcarska – Srbija.

Video: Jokić nakon što je odveo svoj tim u polufinale Zapada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA