≫ 

Nikola Jokić hoće kod Dončića u Dalas?

Barem tako tvrdi slovenački košarkaš

  • 2
Nuggets Mavericks Basketball

Foto: Tanjug/AP

Ukoliko bi Nikola Jokić kojim slučajem prešao u Dalas kod Luke Dončića, nema sumnje da bi skoro cela Srbija navijala za ovu ekipu iz Teksasa u NBA ligi.

A da as Denvera izgleda ima neke skrivene želje, okrio je upravo Dončić - na prvoj konferenciji za štampu povodom okupljanja NBA timova.

Na pitanje da li bi trejdovao Bobana Marjanovića za Jokića, Sloveanc je rekao:

- Ne mogu ja ništa da trejdujem. To nije moj posao i ne bih ga trejdovao, ali ako Jokić hoće neka dođe u Dalas. Znam da hoće - rekao je Dončić, a potom se osvrnuo na svoja lična očekivanja:

- Nadam se da ću biti još bolji, to mi je cilj, da napredujem. Želim titulu i to je naš cilj i ove godine, celom timu. Tokom pandemije ćemo imati poteškoće, neko će se razboleti i neće igrati 10 dana i ne verujem da će neki tim izdržati bez zaraženih.

Što se tiče Jokića u Dalasu, teško da će se Denver odreći svog najboljeg košarkaša koji ih je ove sezone vodio do finala Zapadne Konferencije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ghn

    2. decembar 2020 | 09:26

    Jokic nema razloga da ide u Dalas kad je zvezda tima. Pritom Dalas nema sta da ponudi za njega a da Denver prihvati, u okviru trejda.

  • Dare

    2. decembar 2020 | 00:06

    Jel skuplji od Bogdana ? Hteo bi i ja al necu oni mene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA