≫ 

Trener Barana posle drame sa Partizanom: Nijedna me utakmica ovako nije izmorila

Laknulo je Pavićeviću nakon pobede

  • 2
Mihajlo Pavićević Printskrin: Youtube

Košarkaši Mornara pobedili su Partizan u dramatičnoj utakmici, upisali sedmi trijumf u ABA ligi, i osim toga udaljili od cilja jednog od najvećih rivala u borbi za Top 4.

Još jednom pobedom Barani su definitivno potvrdili najviše ambicije ove sezone.

- Ne znam kada me je neka utakmica umorila kao ova. Bilo je nekoliko razloga za to. Znao sam da će biti teško, Partizan je odlična ekipa, ima sjajne igrače. Došli su ovde nakon lošeg starta da se vade, to je učinilo da i mi imamo pritisak - rekao je trener Mornara Mihajlo Pavićević i nastavio:

- Na kraju može da se ispostavi da je ovo jedna od najbitnijih pobeda. Teško bi bilo da smo izgubili. Partizan je došao spreman da nas poremeti, ali sada imamo solidnu zalihu. Možemo da kažemo da smo u komotnijoj situaciji - dodao ej sa puno olakšanja, prenose Vijesti.

Partizan je imao šut za pobedu...

- Imali smo sreće, završilo se dobro po nas. Videla se pauza, ni oni ni mi nismo trenirali u kompletnom sastavu. Ali, bilo je mnogo želje, htenjem smo greške i nadomestili. Bacali smo se za loptu, to me raduje.

Mornar je u drugom delu bio mnogo bolji nego u prvom.

- Ključni momenat je bio taj što smo na poluvremenu imali samo minus šest. Nismo igrali nimalo dobro, pravili smo početničke greške u odbrani, potpuno smo bili dekoncentrisani. I u napadu ishitreni, bezidejni. Loše smo čitali situacije. Morali smo da igramo pametno, u drugom je i bilo bolje. Napravio sam hazarderski potez, dugo sam držao petorku u finišu. Da smo izgubili, to bi bio moj poraz - kaže Pavićević.

Barani su pogodili samo četiri trojke iz 23 pokušaja, ali su uprkos tome uspeli da pobede.

- Nije nas služio šut, ali je i protivnik tome doprineo. Tražio sam da napadnemo driblingom, tu smo im i napravili problem u drugom poluvremenu- zaključio je Pavićević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    6. decembar 2020 | 10:19

    Bice jos dana za megdana i bice naplate i glavnice i kamate! Samo lagano!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA