Bruklin i Irving kažnjeni zbog izbegavanja medija, Kajri misli da sve može da reši saopštenjem

Bivši igrač Klivlenda i Bostona umesto izlaska pred novinare, javnosti se obratio saopštenjem "kako bi njegova poruka bila verodostojno prenesena"

  • 0
Kajri Irving, Bruklin Foto: Ap/Tanjug

Rukodstvo košarkaške NBA lige kaznilo je sa po 25.000 američkih dolara Bruklin Netse i njihovog plejmejkera Kajrija Irvinga, jer košarkaš nije bio dostupan predstavnicima medija za izjave uoči početka priprema za novu sezonu.

- Kazna je proizašla iz Irvingovog odbijanja da učestvuje u timskim medijskim aktivnostima u nekoliko navrata tokom ove sednice - saopštila je NBA liga.

Irving je jedini košarkaš Netsa koji nijednom nije izašao pred predstavnike medija, dok su Kevin Durent i DeAndre Džordan to učinili dva puta od početka priprema.

Bivši igrač Klivlenda i Bostona umesto izlaska pred novinare, javnosti se obratio saopštenjem "kako bi njegova poruka bila verodostojno prenesena".

- Posvećen sam svakodnevnom radu, spreman sam za zabavu, takmičenje, nastup i osvajanje prvenstva zajedno sa saigračima i ljudima iz Netsa. Moj cilj u ovoj sezoni je da pustim da moj rad priča na terenu i van njega. Život nas je pogodio drugačije ove godine i zahteva od nas da se drugačije ponašamo. Ovo je početak te promena - naveo je Irving u svom saopštenju.

Video: Jokić se prošetao pored Hauarda: Solidno izdanje srpskog košarkaša

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA