Mega je odlična, ali mi smo favoriti i moramo da pobedimo: Jaramazu pritisak kao motiv protiv Mege

Jaramaz i ekipa ulaze u meč sa respektom

  • 6
Ognjen Jaramaz Foto: MN Press

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski analizirao je ekipu Mege kao veoma opasan tim koji je popunjen iskustvom na spoljnim pozicijama, a unutra ima mnogo potencijala, dok Ognjen Jaramaz ističe mlade momke iz unutrašnje linije u prvi plan.

Filip Petrušev i Marko Simonović na pozicijama četvorke i petice, spolja Milenko Tepić, Filipovski stoga smatra da ima mnogo razloga za oprez.

- Imaju i "rol" i "pop" igru, imaju i šutere koji mogu da pogode za tri poena. Tepić je iskusan, svako od tih na "jedinici" ima po pet asistencija u proseku. Neugodan su protivnik i moraćemo da odigramo vrlo dobru odbranu kako bismo sprečili njihov kontranapad, mnogo su brzi. U napadu moramo da što kozistentnije razvučemo svoju igru na svih 40 minuta. Ima perioda u utakmicama kad lopta lepo kruži, ali i kada takve igre nema. Čeka nas izazov da protiv tako mlade ekipe igramo precizno - priča Filipovski za Partizanov klupski kanal.

Slično misli i Jaramaz, koji kaže da će njegovom timu značiti pobeda nad Bahčešehirom u Evrokupu na polju samopouzdanja.

- Ekipa Mege igra vrlo dobro ove sezone, imaju centarski par koji igra fantastično i iskusnog pleja Tepića koji vodi ekipu. Prikazali su fantastične partije i u taj meč moramo da uđemo sa velikim respektom, iako su mlada ekipa. Mi dolazimo iz još jedne važne pobede u Evrokupu, mislim da nam je forma u usponu i da smo favoriti u ovom meču. Moramo da pobedimo, s obzirom na naše ciljeve u ABA ligi. To je veliki izazov, ali trudimo se da nas to ne opterećuje već da nas motiviše - kaže Jaramaz.

Crno-beli do sada imaju već pet poraza posle devet odigranih utakmica i potrebna im je pobeda da bi prišli Igokei.

Tim iz Laktaša je sa šest pobeda i dva poraza na četvrtom mestu, dok je Mega drugoplasirana sa sedam pobeda i dva poraza.

Video: Trojkaški obračun u Železniku: Partizan vodi na poluvremenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mld. Dr

    12. decembar 2020 | 10:34

    Ma nema ništa od prave utakmice. Živi bili, pa videli. Dobija Partizan uz još jednu sklanjalicu Mege. Zapamtite, nikada Mega neće pobediti Partizan. Molim, da se ovo objavi.

  • Olimdar

    12. decembar 2020 | 11:28

    Vi neznate nista , bolje da okopavate cvece jer ova sezona kupanja za vas je gotova davno.

  • Nusknvp

    12. decembar 2020 | 11:26

    A zasto je potrebna pobeda ? Za 7-8 mesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA