≫ 

Bjelica uzeo Bogdanov broj iz Kingsa: Karmelo predvodio Portland do pobede

Košarkaši Sakramento Kingsa poraženi su u prvom pripremnom meču za novu NBA sezonu u noći između petka i subote od Portland Trejlblejzersa sa 127:102

  • 0
Kings Trail Blazers Basketball Foto: Tanjug/AP

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je u ovom meču poneo svoj stari broj "8" koji je ostao upražnjen odlaskom Bogdana Bogdanovića u Atlanta Hokse.

Bjelica je protiv Portlanda ubacio dva poena, ali je iz igre šutirao tek 1/7, pa sedam skokova i dve asistencije nisu u koloni +/- da mu obezbede pozitivnu brojku.

Badi Hild je sa 23 poena predvodio Kingse, deset poena i šest asistencija je imao Dieron Foks, dok je Harison Barns ubacio 16 poena.

Na drugoj strani je Karmelo Entoni bio najefikasniji sa 21 postignutim poenom, po 18 su imali Heri Džajls nekadašnji krilni centar Kingsa (14 skokova), zatim Geri Trent Džunior i Si Džej Mekolum.

Još po 15 su postigli Dejmijan Lilard i Derik Džons Džunior, a Portland ni u jednom trenutku nije bio u podređenom položaju.

Od početka do kraja je tim iz Oregona pokazao da je bolji, pa je prednost već u drugom delu prve četvrtine, posle dvojke Entonija bila dvocifrena 35:25.

Od tog trenutka do kraja se samo povećavala, pa će "Kraljevi" morati da sačekaju nedelju na ponedeljak da bi probali da se revanširaju istom protivniku.

Rezultati prvih mečeva predsezone:

Atlanta Hoks - Orlando Medžik 112:116

Detroit Pistons - Njujork Niks 84:90

Čikago Buls - Hjuston Rokets 104:125

Portland Trejlblejzers - Sakramento Kings 127:102

Los Anđeles Lejkers - Los Anđeles Klipers 87:81

Video: Bogdan Bogdanović o odlasku ili ostanku u Sakramentu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA