Bio je jedan od najbržih i najboljih u NBA: Vratio se posle dve godine i odmah napravio šou

Dve godine su mu bile potrebne da se vrati na teren i samo nekoliko sekundi da se upiše u listu strelaca

  • 0
Foto: Printscreen Youtube

Džon Vol, nekada jedan od najbržih igrača u NBA ligi, poslednji meč je odigrao još 26. decembra 2018. za Vašington Vizardse protiv Detroit Pistonsa.

Skoro dve godine kasnije, vratio se na parket u dresu Hjuston Roketsa, desetak dana posle trejda za Rasela Vestrbuka, koji je otišao u prestonicu SAD.

Vol je zaigrao za Hjuston protiv Čikago Bulsa u pobedi 125:104, uz nekadašnjeg saigrača sa koledža Demarkusa Kazinsa. Ako se po jutru dan poznaje, onda bi ovo trebalo da bude dobra sezona za Vola.

On je na debiju za Hjuston odigrao svega 19 minuta, što mu je bilo dovoljno za čak 13 poena, devet asistencija i pet skokova.

Kazins je ubacio poen više, a Džerald Grin i Erik Gordon su imali po 16, dok je Bruno Kaboklo u izostanku Džejmsa Hardena imao najviše - 17 poena.

U timu Čikaga je Kobi Vajt ubacio 15, Lauri Markanen 13, a Zek Lavin i Patrik Vilijams po 12. Valja napomenuti da je Vol dve godine pauzirao od igranja u NBA zbog dva velika peha.

On je pre dve godine doživeo povredu pete, koja se zakomplikovala infekcijom, pa je već otpisana sezona postala još gora.

Kasnije se desila i povreda Ahilove tetive, što je odvojilo Vola dodatno od terena i skratilo mu karijeru za 24 meseca.

Posle poraza od Mornara, Partizan jednostavno mora da pobedi Megu večeras (19.00) jer će u suprotnom biti sve dalje od plej-ofa. Kvota na keca je 1,25, a na pobedu crno-belih s više od 8,5 poena razlike 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Mega.

Video: King Džejms doneo prsten u Los Anđeles, Lejkersi su šampioni NBA: Pogledajte slavlje nakon pobede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA