≫ 

Bogdan rešetao i bacao alej-apove, Atlanta uzvratila udarac Orlandu uz dvocifren učinak Srbina!

Jedino je Trej Jang, prva zvezda Hoksa, sa 21 poenom bio bolji na listi strelaca

  • 4
Bogdan Bogdanovic

Youtube/Printscreen

Košarkaši Atlanta savladali su Orlando Medžik sa 116:107 u drugoj pripremnoj utakmici za start NBA sezone uz fenomenalnu partiju Bogdana Bogdanovića koji je sa 18 poena bio drugi strelac Hovksa na meču!

Atlanta je samo da ranije poražena od istog protivnika, a Bogdan je u odnosu na tu utakmicu i svoji debi imao i znatno veću minutažu, ali i duplo više poena. Srpski bek je za skoro 27 minuta provedenih na terenu ubacio 18 poena uz dva skoka, dve asistencije i jednu blokadu.

Jedino je Trej Jang, prva zvezda Hoksa, sa 21 poenom bio bolji na listi strelaca. Bogdan je imao dobro veče, već se čini da se upoznao sa novim saigračima i da saradnja fino funkcioniše, što se videlo i u jednom alej-apu koji je bacio Džonu Kolinsu. Sa distane je šutirao 7/15, a za tri poena i više nego dobrih 4/10.

Stekli su domaći prednost već u prvoj četvrtini, pa su sa zalihom od +10 ušli u drugu deonicu meča gde su ipak malo popustili. U šuterski efikasnom okršaju treće četvrtine, Hoksi su odoleli Orlandu, a kasnije i zadržali prednost iako je usledio pritisak četiri minuta pre kraja kada je protivnik došao na samo -1, ali ne dalje od toga.

Najbolji strelci na susretu bili su Fulc iz Orlanda i već pomenuti Jang koji su postigli po 21 poen, dok je Bogdan bio tik iza njih sa 18 datih poena. Od ostalih, Galinari je odigrao prilično dobru partiju sa 17 poena i tako takođe doprineo pobedi Atlante, a na drugoj strani Entoni i Gordon su imali 16 i 15 poena.

Video: Fenomenalno prvo poluvreme Mege protiv Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kk..🏀🏀🏀

    14. decembar 2020 | 08:40

    Gde su oni sto su ga kritikovali u prvoj utakmici Bogi cepaj crno beli su ponosni na tebe..

  • Sever

    14. decembar 2020 | 07:37

    Lepo ti stoji crveno beli dres.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA