≫ 

Bjelica vodio "kraljeve" do pobede, konačno se vratio Durant, Avdija perfektan protiv Netsa

Najznačanija stvar koja se desila u noći između nedelje i ponedeljka u NBA ligi jeste povratak Duranta posle duže pauze i bivši as Golden Stejta nije se libio da ostane duže na terenu pošto je odigrao skoro 24 minuta protiv Vizardsa

  • 0
Kings Lakers Basketball Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Bruklina savladali su Vašington Vizdardse sa 119:114 u pripremnoj utakmici pred NBA sezonu, a povratak Kevina Duranta posle duge pauze obradovao je Netse, dok su Sakramento Kingsi uz dobru rolu Nemanje Bjelice nadigrali Portland na gostovanju sa 121:106.

Najznačanija stvar koja se desila u noći između nedelje i ponedeljka u NBA ligi jeste povratak Duranta posle duže pauze i bivši as Golden Stejta nije se libio da ostane duže na terenu pošto je odigrao skoro 24 minuta protiv Vizardsa.

Na kraju susreta, postigao je 15 poena i bio uz Kajrija Irvinga (18 poena) najzaslužniji za pobedu. Sa druge strane, odličnu partiju za Vašington odigrao je Deni Avdija, sin proslavljenog košarkaša Zvezde Zufera Avdije, koji je ubacio takođe 15 poena uz perfektan šut za dva poena (2/2) i tri poena (3/3).

Sakramento je odigrao dobru partiju, hrabro se suprotstavio Portlandu i slavi. Srpski reprezentativac među "kraljevima" Nemanja Bjelica ubacio je 12 poena uz šest skokova i jednu asistenciju. Uspeo je da ima šut iznad 50 odsto (5/9), a sve promašaje koj je imao iz polja u stvari su sa linije sa tri poena, za dva poena je bio sjajan (4/4).

Los Anđeles Lejkersi bez Lebrona i Dejvisa lagano su porazili gradske rivale Kliperse koji su bili u punom sastavu sa svim zvezdama - 131:106.

Džaba Klipersima sve raspoložive snage kad ih Lejkersi mogu savladati i bez glavnih zvezda. Džordž, Lenard, Beverli, Ibaka i Batum izašli su kao članovi startne postave gostiju koji su išli na desetkovane "jezerdžije", ali domaćin nije bio za potcenjivanje, naprotiv.

Horton Taker je sa 33 poena vodio Lejkerse do pobede, Kuzma je dodao 25, a Herel 19 poena. Neverovatno, ali istinito - Vilijams, koji je proveo na terenu nepunih šest minuta, bio je najbolji strelac Klipersa sa 12 poena. I to vam govori nešto o igri gorostasa Lenarda i Džordža u ovom susretu.

Detroit je na svom terenu savladao Njujork Nikse 99:91 i Čikago je slavio protiv Hjustona sa 104:91.

Video: Fenomenalno prvo poluvreme Mege protiv Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA