Filipovski oprezan pred Burž: Ovo je najvažniji susret, njihovi rezultati za mene nisu iznenađenje

Strateg košarkaša Partizana pokušaće dobro da pripremi tim nakon iscrpljujućeg susreta sa Megom prethodnog vikenda u ABA ligi

  • 4
Sašo Filipovski Foto: MN Press

Nakon tesne pobede nad Megom u 10. kolu ABA lige, Partizan vrlo brzo mora da se okrene novim iskušenjima u Evrokupu. Crno-beli će protiv Burža tražiti pobedu kojom bi ih preskočili na trećem mestu na tabeli, pa samim tim trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski kaže da je sutrašnji meč protiv Burža do sada najbitniji u ovom takmičenju.

I Partizan i Burž su obezbedili plasman u narednu fazu, pošto su u dosadašnjem toku Evrokupa upisali pet pobeda i tri poraza. Meč je na programu sutra od 20.45 u ovom francuskom gradu.

Zanimljivo, Partizan je poslednji poraz doživeo upravo od ekipe Burža na Novom Beogradu, pa će ovo biti svojevrsna prilika za revanš ekipe Saša Filipovskog.

- Ovo je do sada najbitniji duel u Evrokupu. Znamo da je važna utakmica i daćemo sve od sebe. Potrošili smo mnogo energije na prošloj utakmici u ABA ligi protiv Mege i pre svega se nadam da ćemo imati dobro putovanje, jer je put jako težak. Burž ima odličnog trenera koji više godina radi tamo, igrači se dobro poznaju i znaju da se izvuku iz situacije koje su naizgled problematične. Dobra su ekipa i za mene nisu iznenađenje - rekao je strateg Partizana za klupski sajt.

Meč-viner crno-belih iz minulog susreta sa Megom, Rašon Tomas takođe priželjkuje pobedu u ovom susretu.

- Iako smo se već plasirali u narednu fazu takmičenja, želimo da osiguramo što bolju poziciju na tabeli. Idemo na gostovanje u Francusku sa željom i namerom da pobedimo - poručio je krilni igrač Partizana.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Luda pobeda crno-belih: Partizan uz zvuk sirene došao do preokreta od -19 i pobede nad Megom!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gagi

    14. decembar 2020 | 15:21

    A ko je Burz jel iz Moldavije.Jadna institucija

  • VALJAK

    14. decembar 2020 | 17:01

    SASO IZGUBIS LI OD BURZ PAKUJ KOFERE. AKO NAS JEDAN NAS ANDJUSIC POBEDI ,OSTAVKU DAJ ! ZNAS DA SMO BOLJI TIM ! E TO MORAS DA DOKAZES ! SRECNO !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA