Čeka se još samo potpis: Kino Kolom dolazi u Zvezdu

Dosadašnji plejmejker Valensije mogao bi debi da upiše baš protiv "svojih"

  • 19
kvino kolom Foto: MN Press

Kako stvari stoje, deluje da je Crvena zvezda "završila" još jedno veliko pojačanje u tekućoj košarkaškoj sezoni. Prethodnih dana se šuškalo, a danas je došlo do dogovora između dve strane, pa će Kino Kolom postati novi igrač crveno-belih.

Dosadašnji košarkaš Valensije, koji igra na poziciji organizatora igre je prema pisanju Eurohupsa potpisao ugovor do kraja tekuće sezone sa crveno-belima.

On će na poziciji plejmejkera zameniti Tejlora Ročestija, a zanimljivo je da bi debi mogao da ima baš protiv svog bivšeg kluba, pošto Valensija gostuje u Beogradu ovog petka u okviru 15. kola Evrolige.

Prethodne sezone Kolom je u Valensiji u proseku beležio 6,9 poena uz 3,5 asistencija po susretu. Kroz karijeru je pored Valensije nastupao i za Bahčešehir, Uniks, Bilbao, Estudijantes, Fuenlabradu i Saragosu, a sa Špancima je prošlog leta osvojio zlato na Svetskom prvenstvu u Kini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budak

    14. decembar 2020 | 16:44

    Ni ovaj nece videti F4....hahahahahahah......e nemoj da odete a da se ne javite

  • pit bull

    14. decembar 2020 | 18:44

    Mnogo smo bre los narod,mnooogoooo. Posle se cudimo sto nas mrze. Niko me napisa,srecno momak,da te zaobidju povrede,da se uklopis itd. Nego odmah drvlje i kamenje,odmah znamo sve bolje,mi bi ovoga onoga auuuuuu

  • Herc

    14. decembar 2020 | 17:07

    Mnogo smo smesni . Realno kao da se vratio mali Covic . Covke je cak bolji u nekim stvarima o Koloma . Ja licno ne verujem sta radi uprava Zvezde . Sale zaista nije trener za nas klub , svaka cast za privrzenost klubu , al njegova kosarka je dekadentna . Postali smo ekipa nakrcana strancima koja nema srca ni duse . Auuu mnogo bre zalosno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA