≫ 

Bobi i Dončić očitali lekciju Bogdanovoj nesuđenoj ekipi, Janis proklinje što mu nisu doveli Srbina

Nastavlja Dončić tamo gde je stao u prošlom šampionatu

  • 1
Boban Marjanović Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Dalas Maveriksa savladali su u gostima Milvoki sa 128:112 u okviru priprema za predstojeću NBA sezonu uz sjajnu partiju Luke Dončića i doprinos Bobana Marjanovića.

Nastavlja Dončić tamo gde je stao u prošlom šampionatu. Nije protiv Baksa ostvario neke ubitačne brojke na kakve je navikao svoje fanove, ali njegovih 27 poena bili su najveći doprinos pobedi Mavsa u Milvokiju. Mlada zvezda je šutirala 6/12 za dva i 3/8 za tri poena uz 6/10 sa linije za slobodna bacanja.

Umalo je došao do dabl-dabla pošto je imao osam skokova uz četiri asistencije i tri blokade, tako da se mašina polagano pali i već u narednim mečevima pred start sezone možemo da očekujemo onog pravog Dončića.

Svoj doprinos je dao i Boban Marjanović koji je na terenu proveo nešto više od četiri minuta i za to vreme jednom pokušao za dva poena i pogodio. Od Bobija je "pukla" i jedna blokada uz tri skoka, dok je u protivničkom taboru Janis Antetokumpo zabeležio dabl-dabl sa 24 poena i 14 skokova. Možda bi Baksi bolje rezultate ostvarili da su uspeli da sklope saradnju sa Bogdanom Bogdanovićem koji je već viđen u Milvokiju, ali je na kraju promenio kurs i iz Sakramenta pojačao Atlantu.

Upravo se u bekovskoj liniji osetio nedostatak, Janis je imao pomoć samo od Midltona, i to nešto slabiju (13 poena), ostali koji prirodno igraju na spoljnoj liniji kao Bogdan nisu uspeli da se iskažu.

U ostalim utakmicama koje su se igrale u noći između ponedeljka i utorka, Toronto je savladao Šarlot na gostovanju sa 112:109, Nju Orleans je na pogon Zajona Vilijamsona isto uradio u Majamiju 114:92, a seriju pobeda gostiju proširio je Memfis protiv Minesote 123:104.

Domaćin je bio bolji u Klivlendu gde su Kavalirsi savladali Indijanu sa 116:106, a dobru partiju je pružila Juta Džez koja je na svom terenu slavila sa 111:92 protiv Finiksa.

Video: Luda pobeda crno-belih: Partizan uz zvuk sirene došao do preokreta od -19 i pobede nad Megom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA