≫ 

Evo kako bi trebalo da izgleda grupa Partizana u Evrokupu: Jedan rival je već poznat

Crno-beli će definitivno završiti u grupi G ove faze

  • 13
KK Partizan - KK Mega Foto: aba-liga.com/Partizan NIS

Košarkaši Partizana igraće definitivno u grupi G TOP 16 faze Evrokupa, posle poraza od Burža. Ostala im je još jedna zaostala utakmica sa Venecijom, ali ona ne može mnogo da promeni situaciju.

Partizan je četvrrti u grupi A, i kao takav ide u novoformiranu grupu G, gde će se naći pobednik Grupe B, a to bi po svemu sudeći mogla da bude Unikaha, drugoplasirani iz grupe C i trećeplasirani iz grupe D.

Španci samo treba da potvrde prvo mesto pobedom u poslednjem kolu protiv Ulma, a u slučaju da to ne uspeju, Levaloa iz Pariza vreba iz prikrajka i tražiće pobedu nad već prežaljenom Brešom za čelnu poziciju i stiže kao rival Partizanu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Jedna ekipa je već maltene poznata to je Lokomotiva iz Krasnodara koja dočekuje Monako, i pobedom overava drugo mesto iza Virtusa.

Ruski tim i ako izgubi manje od 16 razlike ima šanse da bude drugi, jer će imati dve pobede više od Monaka, koji ima još dva zaostala meča, ali je slabiji u međusobnom duelu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Četvrti protivnik dolazi iz grupe D, sa trećeg mesta a tamo za zo konkurišu Cedevita i Trento koji se bore za drugo mesto sa skorom 6-3. Cedevita gostuje Patrasu, a Trento dočekuje prvoplasiranu Gran Kanariju.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    16. decembar 2020 | 08:49

    Zar nije zvezdana idea diva hrvatski brend

  • Bojan SD

    16. decembar 2020 | 08:38

    Pa neka smo jugoslovenski klub komunista.Uvek smo bili Jugoslavija u malom.I srbi,hrvati,albanci, crnogorci,slovenci I bosanci

  • Olimdar

    16. decembar 2020 | 08:34

    Mali hrvatski klub NK patlidzan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA