≫ 

Srpski reprezentativac pojačanje Borca do kraja sezone

U dresu reprezentacije Srbije ima tri srebrne medalje - na Evropskom i Svetskom šampionatu i na Olimpijskim igrama, kao i zlato sa Univerzijade u Šenženu 2011. godine.

  • 1
Stefan Birčević Foto: Marko Jovanović

Doskorašnji srpski košarkaški reprezentativac Stefan Birčević do kraja sezone igraće za Borac iz Čačka, objavljeno je na klupskom sajtu.

Kako se navodi, Birčević je u Čačku trenirao od prethodne nedelje, a saradnja je danas ozvaničena.

- Sa Markom Marinovićem Malinom sam veliki prijatelj. Igrali smo zajedno u Radničkom iz Kragujevca. Znam kakav je bio igrač, kakav je čovek, koliko je znao košarku, koliko nam je tada pomagao.

- Sad znanje prenosi na mlade momke iz Borca. Svi odrađuju dobar posao bez obzira na neke poraze koji su posledica nesrećnih okolnosti. Ne vidim meč gde su podbacili i svaki navijač kluba mora biti ponosan na ove momke. Odlično rade, bore se, imaju znanje i pitanje je časa kada će da prelome", rekao je Birčević, koji je bio bez kluba nakon što je letos završio saradnju sa Partizanom.

Birčević ima 31 godinu, a tokom karijere igrao je za Metalac, Radnički, Estudijantes, Partizan, Istanbul, Banvit i Bon. Inače, Birčević je u međuvremenu postao spotski direktor Borca iz Lazarevca

Video: Birčević podsetio na foru Savićevića protiv Hrvata u Zagrebu: Prema tome....

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pero

    16. decembar 2020 | 15:39

    Samo jos da dodje i onaj kome je Borac najveci domet kao treneru Sasa Djordjevic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA