≫ 

NBA zvezde opasno zarađuju od reklamiranja: Lebronu bogatstvo, Rouzu više od patika nego od kluba!

Naravno, o Lebronu se raspravlja kao o najboljem igraču svih vremena, ali ni neke druge NBA zvezde nisu loše prošle što se tiče reklamiranja patika

  • 1
LeBron James, Džejms Lebron Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms ima ubedljivo najbolji ugovor što se tiče obuće u celokupnom košarkaškom svetu pošto mu je na ime sponzorstva Najk uplatio milijardu dolara kako bi ih reklamirao doživotno.

Naravno, o Lebronu se raspravlja kao o najboljem igraču svih vremena, ali ni neke druge NBA zvezde nisu loše prošle što se tiče reklamiranja patika.

Taman oporavljeni as Bruklin Kevin Durant ima ugovor sa istom kompanijom, ali na 10 godina i na ime te saradnje dobija 300 miliona dolara. Treći na listi je šuter Golden Stejta Stef Kari koji ima jednu godinu više obaveza od Duranta, a za svoje usluge prima 220 miliona dolara.

Četvrti po visini ugovora je Džejms Harden, zvanično igrač Hjustona i čovek koji želi da ide iz Roketsa. "Bradi" sa Adidasom ima dogovor da 13 godina nosi njihove produkte i za to je dobio 200 miliona dolara.

Peti na listi nezvanično je nekadašanj velika zvezda Čikaga i sadašnji član Detroita Derik Rouz koji je potpisao ugovor na 14 godina takođe sa Adidasom što mu je obezbedilo zaradu od 185 miliona dolara. Iako postoji jednostrana želja da se taj ugovor novčano reducira zbog toga što Rouz nije ono što se očekivalo iz kompanije, neće doći do toga.

Vredno je pomenuti takođe da je tu i mladi Zajon Vilijamson koji nije adekvatno odigrao niti jednu sezonu usled niza povreda, ali je zato zaključio ugovor sa Najkom koji ga je vezao za sebe na sedam godina uz isplatu od 75 miliona dolara.

Video: Davidovac: Bitno je što smo napokon u neizvesnoj završnici došli do pobede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA