≫ 

NBA liga kaznila Milvoki zbog Bogdana Bogdanovića

Razlog je razgovor koji su vodili na nedozvoljen način

  • 0
Bogdan Bogdanovic Foto: AP/Tanjug

Čelnici NBA lige kaznili su Milvoki Bakse zbog toga što su na nedozvoljen način razgovarali sa srpskom košarkašem Bogdanom Bogdanovićem u pokušaju da ga dovedu iz Sakramento Kingsa!

Baksima će biti oduzet pik druge runde na draftu 2022. godine, uz objašenjenje da je njihov razgovor sa Srbinom predstavalja ponašanje štetno za ligu.

Bogdanović je u međuvremenu prešao u Atlantu za 72 miliona dolara i potpisao je ugovor na četiri godine, nakon što Kingsi nisu želeli da izjednače ponudu Hoksa.

- Imali smo nekoliko dana da donesemo tu odluku. Analizirali smo iz svih uglova, zaista. Bogdan je, jasno je to, veoma dobar igrač i razlog naših uspeha, posebno krajem prošle sezone. Ali, na kraju dana, trudimo se da zadržimo što je više moguće fleksibilnosti za budućnost. Želimo da zadržimo mogućnost da dovedemo talente u naš tim. Zato nismo izjednačili ponudu - poručili su iz Kingsa posle odlaska Bogdanovića.

Video: Bogdanović: Iz ljubavi prema Partizanu ne podržavam Trinkijerija, ali ga razumem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA