≫ 

Barkli je upravo uplatio 100.000 dolara na jedan tim da ide u finale Zapada: Završi mi to do sutra!

Poslednjih nekoliko godina, Barkli je istaknuti fan Portlanda i uvek svojim analizama u specijalizovanoj emisiji iznenadi ostale sa stavom da će upravo oni biti ti koji će da idu do kraja

  • 3
Čarls Barkli Youtube/Printscreen

Legendarni košarkaš Čarls Barkli ponovo je izrazio svoje mišljenje da će Portland Trejlblejzersi ići daleko ove sezone, te da će staviti opkladu na njih da će ući u finale Zapadne konferencije NBA lige.

Poslednjih nekoliko godina, Barkli je istaknuti fan Portlanda i uvek svojim analizama u specijalizovanoj emisiji iznenadi ostale sa stavom da će upravo oni biti ti koji će da idu do kraja.

- Ovo je moja prva oplakada. Želim da stavim 100 hiljada dolara da će Portland da osvojio Zapad, završi to do sutra. Želim 100 hiljada dolara da stavim na to da će Portland doći do završnice - rekao je u kameru Barkli na iznenađenje prisutnih.

U julu ove godine, pre početka "balona" u Orlandu, Barkli je rekao da su Trejlblejzersi favoriti iz senke.

U martu 2019. godine, takođe, slavni košarkaš Filadelfije, Finiksa i Hjustona naveo je da veruje u Portland da ide do samog kraja. Da li će mu se ovoga puta želje ostvariti? Pošto sada nisu samo želje, već je na Lilarda i drugovima da nagrade Barklijevu veru, jer je sada i novac u igri!

Denver je u prvom meču nove NBA sezone nesrećno poražen od Sakramenta, a u noći između petka i subote (04.30) u goste mu dolaze veliki rivali Los Anđeles Klipersi. Sjajna košarka nas čeka, kvota na keca je 2,30, a na dvojku 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Denver - La Klipers.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA