≫ 

Loše vesti iz Hrvatske: Selektor i trener Zadra hospitalizovan zbog zaraze koronavirusom

On se već sedam dana bori da spusti jako visoku temperaturu

  • 1
Veljko Mršić FOTO: MN Press

Selektor reprezentacije Hrvatske i trener Zadra, Veljko Mršić juče je hospitalizovan zbog zaraze virusom korona, prenose hrvatski mediji.

On je još prošle nedelje osetio simptome zaraze, pokušao je da se leči kod kuće, ali pošto gotovo sedam dana nije uspeo da spusti temperaturu, sinoć je prevezen sanitetom hitne pomoći na bolničko lečenje.

Kako stvari stoje, on se dobro oseća, a oglasio se i fotografijom na Instagramu, gde je dobio poruke podrške. Nadamo se da ćemo ga uskoro ponovo videti kraj terena.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Veljko Mrsic (@veljkomrsic)

Inače, prošle nedelje je odložena utakmica Zadra protiv Borca, a ovaj klub neće igrati ni predstojećeg vikenda kada je bilo planirano da se sastane sa Cibonom.

Denver je u prvom meču nove NBA sezone nesrećno poražen od Sakramenta, a u noći između petka i subote (04.30) u goste mu dolaze veliki rivali Los Anđeles Klipersi. Sjajna košarka nas čeka, kvota na keca je 2,30, a na dvojku 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Denver - La Klipers.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA