≫ 

Drama u Železniku: FMP dva puta imao pobedu nad Megom, ali je Petrušev trojkom rešio meč

Veoma zanimljiv meč odigran je u Železniku

  • 5

Video: Na isteku napada pogodio trojku za pobedu: Ovako je Mega srušila FMP u Železniku

Košarkaši FMP-a imali su priliku dva puta da pobede Megu Sokerbet na srpskom derbiju 12. kola ABA lige. Međutim, Mega se ponovo volšebno izvukla i trijumfovala 92:91 posle produžetka.

Ovo je FMP-u šesti vezani poraz u sezoni i sada se nalaze u opasnoj zoni za ispadanje sa Zadrom i Borcem.

Prvu pobedu su Panteri imali na kraju regularnog dela meča kada su vodili sa 3 poena razlike 77:74 na 20 sekundi pre kraja, ali je Novak trojkom doneo produžetak.

U dodatnih pet minuta, Mega je bila bez poena 2 minuta pa je FMP imao velikih 9 poena razlike 86:77 i put ka sigurnoj pobedi.

Međutim, tada kreće furiozna igra Mege i serija 9-2.  Trojka Cerovine, pa dva plus jedan poen Tepića i onda nova trojka Novaka za 88:86.

KK FMP- KK Mega Foto: KK FMP

U sledećem napaadu FMP pravi faul u napadu, a petrušev zakucavanjem donosi izjednačenje 88:88. Tajmaut FMP- nije ništa promenio, napravljena je akcija za Nenadića koji je promašio trojku, a u sledećem Petrušev o tablu donosi prednost 88:91 i lomi meč za Megu.

U redovima FMP-a odličan meč odigrao je Filip Čović sa 26 poena i 10 asistencija, dok je Nenadić ubacio 20. Megu je predvodio Petrušev sa 25 poena i 8 skokova, Simonović je dodao 17, Cerovina 11, ali ne treba zaboraviti Jovana Novaka koji je uz Petruševa bio ključ pobede.

Video: Skandal: Igrač Budućnosti pesnicom patosirao najtalentovanijeg srpskog košarkaša

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miško

    25. decembar 2020 | 21:37

    Ugovorio ćoki da se mega skloni medjutim jadni fmp i pored sklanjanja igraca mege nisu uspeli da to realizuju pa ovim drugim nista drugo nije preostalo sem da upisu pobedu kako nebi bili provaljeni i diskfalifikovani. Eto vam pa opet vi sa njim ugovarajte sklanjalice 😅😃😂

  • Kom

    25. decembar 2020 | 21:35

    FMP ... Filip Mega Player

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA