≫ 

Bio jednom moćni Golden Stejt: Kari više nema sa kim da igra, Voriorsi "pukli" 39 razlike

Tužno sada deluju nekadašnji šampioni

  • 5
stef kari Foto: twitter/protectedpick

Golden Stejt Voriorsi pretrpeli su još jedan težak poraz u uvodu sezone, drugi u dve utakmice, ovog puta od Milvoki Baksa rezultatom 138:99.

Krajnji ishod meča verno slika odnos snaga na terenu između kandidata za titulu i tima koji je to nekad bio, a sada nije ni bleda senka nekadašnje kaznene ekspedicije. Nažalost po navijače tima iz Ouklenda Stef Kari je ostao bez svog "spleš" brata Kleja Tompsona koji je u jeku oporavka od teške povrede (koleno) doživeo još jednu tešku (Ahilova tetiva), pa Kari nema pravog saigrača na terenu.

Tu je Endrju Vigins, tu je i Keli Ubre, ali daleko su ova dvojica, trenutno barem, od nivoa da doprinesu da ekipa igra ozbiljnu košarku i konkuriše za plej-of. Posebno to važi za Ubrea čija je jedna solo akcija protiv Baksa "1 na 3" bacila u nevericu Karija, Kera i Drejmonda Grina, koji je takođe "u autu" zbog povrede.

Stef je bio najefikasniji kod Voriorsa sa 19 poena iako nije imao svoj dan (2/10 za tri), Vajsman je ubacio 18, a pomenuti Ubre, uz šut iz igre 1/10, ubacio je samo tri poena.

Endrju Vigins je meč završio sa 12 poena, ali i on uz loše procente šuta (0/4 za tri).

Sa takvim protivnikom Baksi nisu ni morali da prikažu najbolje izdanje, "prošetali" su se do pobede, prve ovosezonske, i bez preteranog napora prve zvezde tima Janisa Adetokumba, koji je ubacio 15 poena.

Najefikasniji u redovima Milvokija bio je Kris Midlton sa 31 poenom.

U prvoj utakmici "Božićnog specijala" Majami je bez mnogo problema savladao Nju Orleans.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    25. decembar 2020 | 23:19

    The bigger they are, the harder they fall, nažalost.

  • Mane

    26. decembar 2020 | 08:00

    Bili su ekipa, treba i on da ode...

  • Ki

    26. decembar 2020 | 01:13

    Pukli su u trenutku kada je Durent odlučio da ode iz GSW. Da je Klej zdrav, možda bi konkurisali za plej off, ovako ostaju bez bilo kakve šanse. Šteta zbog Karija, verujem da će uskoro da zatraži trejd, jer je verovatno shvatio koliki su limiti ove ekipe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA