≫ 

Klinci Mege pokazali karakter, Jovanović zadovoljan

Trener Mege zadovoljan borbom svojih igrača

  • 0
Vladimir Jovanović Foto: KK FMP

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović posle pobede protiv FMP-a rekao je da je njegova ekipa pokazala da ima karakter i veru u sebe.

Mega je večeras posle preokreta i produžetka pobedila FMP 92:91 u 12. kolu regionalne ABA lige.

- Ove godine smo odigrali svakakvih utakmice, ali ovakvu utakmicu nismo odigrali. Utakmica je pretpostavljam bila dobra za gledanje preko televizije, ali je bila veoma teška za igru.  Ovakve utakmice su veoma bitne za ovaj naš mladi sastav, bez obzira na rezultatski deficit koji smo imali u veoma važnim trenucima, uspeli smo da ga nadoknadimo, pre svega verom i karakterom", rekao je Jovanović posle meča na konferenciji za medije.

Mega trenutno ima skor od devet pobede i tri poraza u regionalnoj ligi.

- Ova ekipa, pored nekih individualnih kvaliteta, pa i kolektivnih, pokazala je i protiv nekih jačih timova protiv kojih smo igrali da ima karakter i nije se predavala 45 minuta. Ovom prilikom moram da čestitam mom kolegi Đeri i ekipi FMP-a koja je od prvog do poslednjeg minuta produžetka odigrala jako dobru utakmicu, kvalitetnu i dobro postavljenu i napravili su nam velike probleme.

- U jednom trenutku smo gubili i po 10 razlike i na neki suv karakter smo izvukli utakmicu do kraja. Čestitam mojoj ekipi na pokazanom karakteru. Imamo sada vremena da se spremimo za sledeću utakmicu- zaključio je Jovanović.

Video: Na isteku napada pogodio trojku za pobedu: Ovako je Mega srušila FMP u Železniku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA