≫ 

Haos u Denveru: Lenarda krvavog ispratili u svlačionicu, saigrač iz Klipersa ga patosirao laktom!

Usledila je pauza jer Lenard nije bio u stanju ni da ustane, a onda je posle minuta provedenih ležeći na parketu ispraćen do svlačionice odakle se do kraja susreta nije vraćao

  • 1
Kavai Lenard Youtube/Screenshot

Prva zvezda Los Anđeles Klipersa Kavai Lenard doživeo je ozbiljnu povredu glave u susretu sa Denverom (121:108) nakon što ga je saigrač Serž Ibaka slučajno povredio laktom u doskoku i bukvalno poslao u svlačionicu.

Lenard je u poslednjoj četvrtini pokušao da dohvati jednu loptu i upiše ofanzivni skok u reketu protivnika, ali se veoma blizu njemu našao Ibaka koji je takođe krenuo da podigne ruke najviše što može, te je u tom momentu laktom veoma jako udario saigrača u glavu.

Usledila je pauza jer Lenard nije bio u stanju ni da ustane, a onda je posle minuta provedenih ležeći na parketu ispraćen do svlačionice odakle se do kraja susreta nije vraćao.

Primećeno je da je Kavai podosta i krvario iz usta, tako da je medicinski tim morao hitno da reaguje.

Susret je završio sa 21 poenom, pet skokova, sedam asistencija i četiri ukradene lopte, takod a je svakako u mnogome doprineo pobedi svog tima u derbiju protiv Denvera.

>>> Arsenal je u potpunoj agoniji, a mediji u Engleskoj sada već ozbiljni pišu o borbi Tobdžija za opstanak. U takvoj situaciji na Emirejts večeras (18.30) stiže Čelsi, koji je uprkos nekim kiksevim i dalje u vrhu tabele. Kvota na dvojku je 2,00, a na pobedu Arsenala 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Čelsi.

Video: Kari igra sam protiv svih: Debakl Golden stejta na početku sezone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    26. decembar 2020 | 11:26

    Sve vise maloletnika izvrsava uzasne zlocine. Treba pomeriti granicu kao u Americi. Ili da njihovi roditelji odgovaraju za njihova zlodela.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA