≫ 

Ostoja Mijailović otkrio zbog čega Petrušev nije prešao među crno-bele: Partizanovac je, ali...

Presudio je otac mladog košarkaša

  • 14
FILIP PETRUŠEV Foto: MN Press

Senzacionalni Filip Petrušev (20), MVP ABA lige i košarkaš o kojem se trenutno najviše priča i piše, letos je bio u pregovorima sa Partizanom, ali do prelaska u tabor crno-belih nije došlo jer je to stopirao otac supertalentovanog igrača.

Ovo je u razgovoru za Večernje novosti otkrio predsednik Partizana Ostoja Mijailović, koji nije uspeo da ubedi sjajnog košarkaša da im se pridruži.

- Meni je, pre svega, drago što je Filip partizanovac. Bili smo u komunikaciji sa njim, ali prosto njegov otac je doneo odluku i bio izričit da Filip ode u Megu zato što je smatrao da će tamo dobiti više pažnje nego ovde - kaže Ostoja Mijailović.

I ovaj podatak je, na kraju krajeva, opomena za Partizan, jer je od kluba koji je oduvek bio prepoznatljiv po razvoju i "lansiranju" srpskih talenata, poslednjih godina izgradio reputaciju sredine koja više pažnje obraća angažovanju diskutabilnih stranaca nego što se posvećuje domaćim biserima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SS

    27. decembar 2020 | 11:44

    Partizanovac isti kao i Ostoja Limar. Znaju se sa Juga. Pisao je Petrusev jedno vreme i za "Partizanov vesnik" a žena Duleta Vujosevića ga je čuvala dok mu je majka bila na poslu. Znamo bre. Iz "Časova ljubavi" ima 4+ ali mu je Tegeltoja na Veću popravio na 5.

  • Ostoja

    27. decembar 2020 | 11:30

    Pa hoće da se bori za top 4 u Aba ligi, a ne da gubi od Krke. Sa odlaskom Trinkijerija je zaspala zadnja ruža.......

  • Koš

    27. decembar 2020 | 12:11

    Axaxaxaxa, dete da das u Partizan. Bolje da ga baciš u bunar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA