≫ 

Radonjić pred PAO: Oslabljeni smo, biće sjajno ako nam se ukaže prilika da pobedimo

Trener crveno-belih ističe da njegov tim čeka veoma težak meč

  • 12

Spremamo se za duel sa Panatinaikosom sa nadom da ćemo odigrati bolje nego što je to bilo u prethodnom duelu protiv Igokee u Laktašima, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić.

- Uz opterećenja koja su prisutna, izostanke pojedinih igrača, trudićemo se da damo u sredu naš maksimum. Panatinaikos je u više navrata pokazao da ima kapacite da odigra dobro, imaju odlične igrače, fizički potentne. Očekuje nas težak meč, kada bih upoređivao sa Laktašima, ovaj meč ima drugu konotaciju - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Nećemo imati nekoliko igrača, uz Lojda i Noka, Hol nije spreman, Simonović je bolestan, dodao je povratnik na Zvezdinu klupu.

- Zato sa ovih 12 igrača moramo da odigramo maksimalno kako bismo odgovorili svih 40 minuta na fizičku igru Panatinaikosa, stvari koje rade u odbrani i napadu. Ako tako budemo konkurentni do samog kraja, i ukaže nam se prilika da dođemo do pobede, to bi zaista bilo sjajno - rekao je Radonjić.

Zvezdin košarkaš Ognjen Dobrić ističe da ekipa mora da pruži sve što ima u ovom trenutku.

- Moramo da pronađemo način da odbranimo našu kuću, da iskoristimo prednost domaćeg terena, mada bi to zaista bio domaći teren sa našim navijačima na tribinama. Dakle recept je jednostavan, mnogo energije, želje i koncentracije, jaka odbrana kojom bi mogli da poremetimo njihov ritam i način igre - rekao je Dobrić.

Utakmica 17. kola Evrolige između Crvene zvezde i Panatinaikosa igra se u sredu od 19 časova u hali Aleksandar Nikolić.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CRNI

    29. decembar 2020 | 17:50

    Zar ne reče gospodin Čovic napadamo top 8, kako sad probaćemo da pobjedimo??? Ovaj Radonjić očigledno nije informisan...

  • laznjaci bez stida

    29. decembar 2020 | 16:36

    Koliko ste vi Srbiju i narod obrukali..to se ne moze izmjeriti..lazni prvak sluzi za sprdnju normalnim klubovima..da imate obraza napustili bi to takicenje..nikada tamo mali klubovi nisu mogli nista napraviti osim zemlju sramotiti..vi ste primjer neoprostive bruke...i nevidjene sramote

  • Malajac

    29. decembar 2020 | 16:21

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂17 ml evra buđžet i ništa pameti dosta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA