Nastavljene promene u FMP-u: Otišao nekadašnji talenat Mege, došao košarkaš iz Zvezdine škole

Tim iz Železnika pokušava da se izvuče iz borbe za opstanak

  • 0
Ognjen Čarapić Foto: MN Press

Pre oko nedelju dana, tačnije u četvrtak, FMP je sporazumno raskinuo ugovore sa Okbenom Ulubajem i Nikolom Popovićem. Tim putem je, kako stvari stoje, krenuo i košarkaš Crne Gore, Ognjen Čarapić.

Nekadašnji talenat Mege stigao je u Železnik na početku sezone iz Burža, odigrao je osam utakmica, ali nije imao zapažen učinak – svega 3,4 poena po utakmici uz 1,9 asistencija.

Podsetimo da je Vlada Jovanović napustio klub pre oko mesec dana, da ga je zamenio Bojan Đerić, ali ni on nije uspeo da promeni stvari na bolje, pošto nije upisao nijedan trijumf na klupi Pantera.

To će pokušati da promene dovođenjem mladog Lazara Vasića, kojem je tek 19 godina, a koji dolazi iz mlađih kategorija Crvene zvezde. On će se naći u konkurenciji za naredne utakmice Pantera u regionalnom takmičenju, ali neće biti raspolaganju za večerašnji duel protiv Cedevita Olimpije. Za ovaj meč mogu da konkurišu samo igrači koji su licencirani uoči 6. kola ABA lige, pošto je u pitanju odložen susret.

Vasić je sa Zvezdom osvojio titulu u Roda Juniorskoj ligi Srbije, a igra na poziciji plejmejkera i beka šutera. Karijeru je započeo u Tamišu, a sa reprezentacijom Srbije do 16 godina ima bronzu na Evropskom prvenstvu u Crnoj Gori iz 2017. godine.

Video: Radonjić: Oslabljeni smo, ali protiv Panatinaikosa mora maksimalno zalaganje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA