Zaraza krenula nakon međusobnog duela? Nakon Budućnosti, ni Krka neće na parket narednog vikenda

Razlog je povećan broj pozitivnih slučajeva u ekipi iz Novog Mesta nakon susreta sa ekipom Budućnosti, čiji je meč protiv Igokee večeras takođe odložen

  • 1
Budućnost - Krka Foto: KK Budućnost

Izgleda da ne može da prođe nijedna nedelja, a da se ne odloži bar jedna utakmica u ABA ligi. Sa takvom „tradicijom“ nastavićemo i narednog vikenda, pošto FMP iz Železnika neće putovati u Novo Mesto na megdan Krki zbog povećanog broja pozitivnih slučajeva u timu iz Slovenije.

Košarkaši FMP-a će tako nakon večerašnjeg meča sa Cedevita Olimpijom na podužu pauzu. Odluka o novom terminu ovog susreta biće doneta naknadno, a taj duel biće od velikog značaja za Pantere, pošto trenutno imaju svega dve pobede i nalaze se pri samom dnu tabele.

Moraće tim iz Železnika da „zapne“ i večeras protiv Cedevita Olimpije, kada objektivno neće biti favorit. Ipak, sastav je pretrpeo određene promene u timu, pa večeras na terenu neće biti Ognjena Čarapića, koji je sporazumno raskinuo ugovor sa Panterima.

Inače, po drugi put je odložena i utakmica između Budućnosti i Igokee koja je bila planirana za večeras, zbog novih slučajeva zaraze u ekipi iz Podgorice. A podsetimo, Budućnost i Krka su se sastali minulog vikenda u okviru ABA lige. Sve u svemu, dobro je što je zaraza „sasečena“ u korenu, uz nadu da će se svi što pre oporaviti i vratiti na teren.

Video: Radonjić: Oslabljeni smo, ali protiv Panatinaikosa mora maksimalno zalaganje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule V

    31. decembar 2020 | 14:48

    Jedino je Fmp2 odlozio utakmicu bez i jednog zarazenog kako bi izbegao debakl, sto je potvrdila i cinjenica da su samo 2 dana nakon toga morali igrati u Rusiji jel u EL te manipulacije ne prolaze, gde su pretrpeli katastrofalan poraz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA