≫ 

Mega poražena od Cedevita Olimpije

Mladi tim iz Beograda nije uspeo "skine skalp" još jednom timu koji igra Evropu

  • 4

Cedevita Olimpija pobedila je Megu Sokerbet sa 93:88 u meču 13. kola ABA lige. Cedevitu su predvodili bivši igrač Mege, Kendrik Peri sa 21 poenom i četiri skoka i Jaka Blažič sa 17 poena i sedam asistencija, dok je Rion Braun u pobedi je učestvovao sa 16 poena, a Džerod Džons sa 15 poena i šest skokova.

U ekipi Mege najefikasniji su bili Marko Simonović sa 21 poenom i osam skokova, i Filip Petrušev sa 21 poenom i pet skokova.

Dejšon Smit dodao je 13, a Stefan Momirov 10 poena i pet skokova. Milenko Tepić utakmicu je završio sa devet poena i četiri skoka.

Posle 13 kola Mega je treća na tabeli sa devet pobeda i četiri poraza. Cedevita Olimpija je odigrala 10 utakmica i uz skor od sedam pobeda i tri poraza zauzima šesto mesto na tabeli.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ncz

    2. januar 2021 | 23:37

    Gde ste glodari zadnjih 7 god u kosarc?nije problem samo Zvezda i mega i mornar,i olimpija 😂😂😂,a fudbal jel gledate?a jel vam tesko?a da tu je i Vojvodina,napredak,radnicki,metalac 😁😂😂😂😂

  • SOCCER

    2. januar 2021 | 22:10

    Hvala što koristite puni naziv kluba. Jedni ste od retkih koji to čine. Sportski pozdrav.

  • Dare

    2. januar 2021 | 23:31

    Sta bi tek mala dozivela da se ne izvuce opet zahvaljujuci koroni, mozemo samo zamisliti. Bice to opet sve dobro , samo je doktor odlozio ono sto ga ceka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA