≫ 

Neko je "bacio kletvu" na Vorirose: Sad i Srbin mora na operaciju

Alen Smailagić, srećom, neće duže odsustvovati sa parketa posle oštećenja meniskusa

  • 3
Alen Smailagic Foto: Tanjug/AP

Novi peh zadesio je Golden Stejt Voriorse, nova povreda igrača, i to Srbina Alena Smailagića (20), koji mora na operaciju zbog povrede meniskusa desnog kolena. Njegov klub je objavio ovu informaciju i dodao da će naš košarkaš biti van terena nekoliko nedelja, koliko je potrebno da se u potpunosti sanira ova povreda.

Smailagić ove sezone nije odigrao ni minut za Golden Stejt, dok je prethodne sezone, njegove prve među seniorima, na 14 utakmica beležio 4.2 poena, 1.9 skokova i 0.9 asistencija u proseku po meču.

Nagovestio je tada veliki potencijal momak iz Koteža, međutim povreda ga je sprečila da i ove sezone nastavi gde je stao, no imaće priliku za otprilike mesec i po dana.

Smailagić je već treći igrač Voriorsa koji mora "pod nož" u poslednjih nekoliko nedelja. Prvo je Kleja Tompsona zadesila nova teška povreda (Ahilva tetiva) dok se vraćao u ritam nakon dugog odustva posle operacije kolena, pa će propustiti još jednu sezonu - drugu zaredom.

Nedavno je i centar Markis Kris doživeo sličan peh (na treningu), njemu je stradao skočni zglob, došlo je i do preloma fibule, pa je i za njega sezona završena.

Video: Na korak od tragedije! Rus rušio zgradu, zamalo da pogine u mašini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crazy North

    3. januar 2021 | 21:42

    On je Srbin koliko i Adem Ljajic.

  • ime

    4. januar 2021 | 07:16

    A decko svakako ne igra, nije znacajan u rosteru. Po mom misljenju treba da potpise dvosmerni i da jos radi u razvojnoj pa da ga vrate na leto ako bude dobar. I brz oporavak, Smajli ❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA