≫ 

Pa, šta radi Jokić: Nikola četvrtim tripl-dablom u sezoni vodio Denver do pobede nad Minesotom!

Jokićev novi tripl-dabl stigao je u vidu 19 poena (8/11 za dva, 0/1 za tri i 3/3 sa slobodnih bacanja) i po 12 asistencija i skokova

  • 6
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić je prosto neverovatan ove sezone, iako to njegova ekipa ne koristi u punom kapacitetu. Ipak, Denver je uspeo ovoga puta da upiše trijumf, tek drugi od starta, a srpski centar je doprineo padu Minesote 124:109 u gostima sa novim tripl-dablom, četvrtim u šest mečeva!

Nije lako bilo Denveru koji je ponovo strahovao da će ispustiti prednost iz prvog poluvremena. Domaća ekipa je nije tako lako htela da odustane, pa je u trećoj četvrtini ubacila 36 poena i tako pred poslednju deonicu preokrenu.

Izgleda da su u tom momentu Nikola i saigrači rekli - što je dosta, dosta je - pa su krenuli da rešetaju do konačne pobede koja je bila i prilično ubedljiva na kraju.

Jokićev novi tripl-dabl stigao je u vidu 19 poena (8/11 za dva, 0/1 za tri i 3/3 sa slobodnih bacanja) i po 12 asistencija i skokova. Kao negativniji segment igre može se navesti čak sedam izgubljenih lopti, ali na kraju ne i presudan.

Brzo je Jokić skupio pet faulova, tako da je bio dodatno opterećen, a na terenu je proveo nešto manje od 32 minuta.

Ukoliko se gledaju samo poeni, najbolji strelac utakmice bio je Nikolin saigrač Džamal Marej sa 36 poena, dok je na drugo strani Bizli imao 25, a Kalver 20 poena.

Video: Dobar početak 2021: Crveno-beli trijumfom nad Zadrom ponovo na čelu tabele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vojo

    4. januar 2021 | 08:07

    Ma prosecan igrac rekose strucnjaci ovde.Bravo brate najbolji si🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸👍🙏

  • Mrdja

    4. januar 2021 | 09:09

    A kad igra za srbiju nista posebno..zastooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA