"Ne znam apsolutno ništa o tome": Goins ne dolazi, a izgleda da ništa nema ni od Perkinsa

Trener GTK Gljivica tvrdi da ga niko nije kontaktirao u vezi odlaska američkog plejmejkera

  • 9
Džoš Perkins Foto: Youtube / Printscreen

Izgleda da neće biti ništa od dolaska dva strana košarkaška u redove Partizana. Ranije danas se saznalo da je „propala“ priča oko dovođenja Kenija Goinsa iz Kolosa, a samo nekoliko sati kasnije stigla je informacija iz Poljske koja nije baš povoljna po crno-bele.

Naime, dolazak plejmejkera Džoša Perkinsa, takođe je na dugom štapu, pošto trener GTK Gljivica, Matijas Colner, za koje ovaj igrač nastupa kaže da ne zna apsolutno ništa o tome i da ga niko iz uprave nije kontaktirao ovim povodom.

- Odlazak Perkinsa? To ipak morate da pitate srpske medije, ne mene. Ne znam apsolutno ništa o tome, niti je iko iz kluba pričao sa mnom o Perkinsovom transferu – rekao je Colner.

Nekadašnji student Gonzage, odakle dolazi i naš Filip Petrušev, bio je na meti crno-belih za poziciju plejmejkera. Međutim, izgleda da je problem za realizaciju ovog transfera finansijske prirode. U ugovoru Džoša Perkinsa takođe ne postoji jasna klauzula o ceni obeštećenja u slučaju da ga neki drugi klub želi u toku sezone.

Američkog košarkaša su ranije tokom sezone zvali i iz neimenovanog tima iz Turske, ali ni do tog transfera nije došlo. On je u izgubio mesto u startnoj petorci, pa su se zbog toga pokrenule priče o njegovom navodnom dolasku u Partizan.

On je u dosadašnjem delu sezone Energa Basket Lige prosečno upisivao 13,8 poena po meču uz 6,6 asistencija i 3,8 skokova. GTK Gljivice trenutno zauzimaju desetu poziciju na tabeli sa skorom od osam pobeda i 11 poraza u konkurenciji 16 ekipa.

Video: Najbolji trenuci meča KK Partizan i KK Split

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ramaro

    4. januar 2021 | 17:22

    Ovo je crna komedija kako nadlezni u Partizanu realizuju aktivnosti oko dovodjenja pojacanja. Krene se sa nekom informacijom, bombasticno se najavi pojacanje a zatim corak. Samo jos vise razocaravate verne navijace. Da li ste svesni sta cinite? Osim toga, ovo se ne radi sada u hodu i stihijski vec pre pocetka sezone. Ne goji se prase uoci Bozica.

  • .....

    4. januar 2021 | 16:01

    Treba iskreno da se pokrijemo usima i najbolje da cutimo kolko dugo vec lazu narod i daju im laznu nadu eeee bruke jedne i sramoteee tolko pocinju da mi se gade da je to strasnoo .....

  • CRNI

    4. januar 2021 | 18:09

    Pišem kao navijač Partizana. Jeli moguće da je bolje dovesti nekog stranca koji je ispao iz prve petorke KK Gljivice, uz to mu dati paprenu platu za naše uslove, nego da igraju naša djeca? Niko nema ništa protiv dovođenja stranaca, ali dobrih koji prave razliku. Ovo rezerva KK Gljivice, veliko pojačanje... Sramota za Partizan, i za našu košarku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA