Bogdan pričao o „zabranjenom“ trejdu: Nisam ništa znao, nije mi stavljeno do znanja šta se dešava

Srpski košarkaš otkrio i da je preležao koronavirus

  • 0
bogdan bogdanovi

Foto: Tanjug/Ap

Veliku buru podigao je minule jeseni Bogdan Bogdanović u NBA ligi. On je bio nadomak trejda iz Sakramento Kingsa u Milvoki Bakse, ali je on na kraju propao. Navodno je jednom nogom već bio u klubu koji će se ove sezone boriti za titulu, ali pošto je posao završen pre nego što je to uopšte smelo da se desi, čelnici lige pokrenuli su i istragu.

Bogdanović je bio ograničeno slobodan agent, a kako su tada preneli mediji „preko bare“, Kingsi i Baksi su sklopili dogovor o potpisivanju u koji je bio uključen naš košarkaš.

- Svi su mi čestitali kao da je to već završena priča, a ja zapravo nisam znao šta se događa. A onda, NBA istraga. Opet čitam na Tviteru šta se događa. Moj agent mi je pričao, ali ono što je bilo neprofesionalno je to što igraču nije stavljeno do znanja šta se dešava. Kingsi su odlučili da mi ništa ne govore, ni o onome što se događalo sa Milvokijem. Zaista ništa nisam znao. Bilo je jedan ujutru u Beogradu i spavao sam celu noć. Probudio sam se ujutru, spremao se za trening i to sam video na Tviteru. To je bilo moje iskustvo slobodnog agenta. Posle sam se malo i uplašio – kaže Bogdanović.

Srpski košarkaš je nakon čitave zavrzlame potpisao ugovor sa Atlantom dug četiri godine i vredan 72.000.000 dolara. Kingsi su mogli da izjednače ponudu, ali nisu to pravo iskoristili.

- Mislim da sam na kraju imao sreće. Bio sam u savršenoj poziciji što se tiče ugovora i ekipe – dodaje srpski košarkaš.

On je dodao da je preležao koronu dok je bio u Srbiji još u novembru, ali da nije imao teške simptome bolesti.

- Oporavio sam se i počeo da treniram još u Srbiji. Bio sam dobro. Nisam imao nikakve lude simptome ili nešto slično, ali je sve bilo stresno. Razmišljaš o tome da se vratiš i budeš spreman i u formi. Bilo je stvarno stresno te dve-tri nedelje – zaključuje igrač Atlante.

Do sada je u NBA ligi ove sezone nastupio sedam puta za Hokse i prosečno je beležio 11,7 poena uz 4,4 skoka i 2,3 asistencije.

Video: Novak Đoković snimao Bogdana Bogdanovića kako igra tenis

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA