≫ 

Ostoja Mijailović poziva: „Svi koji vole Partizan, neka pomognu koliko mogu“

„Radimo na pojačanju na poziciji broj četiri“, dodaje Ostoja Mijailović

  • 33
Ostoja Mijailović Foto: youtube.com

Teška su vremena za košarku, to niko ne spori. Koronavirus udario je na budžete brojnih evropskih klubova, koji su morali da smanje troškove, kako bi uspeli da prebrode nezgodnu situaciju.

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, otkrio je da je kompanija pomogla klubu. Nije želeo da precizira iznos, ali kako navodi Sport Klub, reč je o sumi od 23.000.000 dinara, odnosno 195.600 evropskih novčanica.

- Ovo je teško vreme za sport, teško vreme i za privredu, ali mi ćemo nastaviti da se borimo na sve načine za najveći košarkaški brend na ovim prostorima. Pozivam sve one koji vole Partizan da pomognu koliko mogu – ističe Mijailović u razgovoru za Sport Klub.

Crno-beli su doveli Džoša Ričardsa iz GTK Gljivica, popunili su poziciju organizatora igre, pa se sada traži pojačanje na mestu krilnog centra. Pričalo se o Keniju Goinsu iz Kolosa.

- Radimo na pojačanju na poziciji četiri. Ne bih o imenima dok se ne završi posao do kraja. To je pozicija na kojoj sportski sektor radi već duže vreme – zaključuje predsednik Partizana.

Košarkaši beogradskog kluba nastavljaju nadmetanje u ABA ligi ovog vikenda kada će gostovati ekipi Borca koja ih je savladala na početku sezone na Jadranu. Crno-beli imaju skor od 7-6 i gotovo da nemaju pravo na novu grešku do kraja tekuće sezone.

Video: Najbolji trenuci meča KK Partizan i KK Split

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    5. januar 2021 | 23:20

    Pa vi ste bre dotakli mulj, a ne dno. Smejali ste se Zvezdi i sladili pre nekoliko godina, a sada ste vi dosli u istoj situaciji. Karma je kucka.

  • МАРАКАНА РОЂАЦИ

    5. januar 2021 | 22:18

    Обрати се држави... Платиће вам она све. Као и фудбалском клубу што редовно плаћа лиценце за Европу помоћи ће и вама. А можете се обратити "lijepoj vašoj"...Они ће вам сигурно помоћи... Кукају за вама да се вратите у родни загреб

  • Igor Obrenovac

    5. januar 2021 | 22:21

    Teraj se iz Partizana idi vodi Borac iz Čačka. Ja da ti plaćam tvojih 10 promašenih stranaca, i novinara pudlicu. Pitaj šefa koji te tu postavio za pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA