Oooo, Beliiii! Srbin "izvozao" četvoricu igrača Bulsa, oduševio američkog komentatora

Vrhunska snalažljivost Bjelice

  • 1
nemanja bjelica Foto: youtube/nba screen

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica odigrao je najbolji meč od starta sezone, poenterski je izjednačio dva prethodna ostvarenja, ali je prednjačio u drugim segmentima igre, a nije manjkalo ni atrakcije.

Od "Belog" nećete videti monstruozna zakucavanja, brze promene i driblinge, jer ume on bolje i inteligentnije od toga, s obzirom na to koliko razume košarku. Sav njegov talenat za igru mogao se videti u akciji koja je prethodila prvim poenima na utakmici i malo je reći da je oduševio komentatore.

U toj situaciji Nemanja je prvo promašio šut za tri poena, potom se volšebno dokopao lopte preduhitrivši dvojicu igrača Čikaga kojima je "ispred nosa", dugim rukama, "skidao" loptu.

Usledilo je ono najbolje.

Bjelica je u prodoru ka košu "lažnjakom" izbacio trećeg igrača Bulsa, a onda "zavrnuo" na drugi obruč pored četvrtog, za lagane poene i euforiju u prenosu.

- Ooooo, Beliii! - uskliknuo je američki komentator, koga je potez našeg košarkaša odmah asocirao na bravure čuvenih Harlem globrtotersa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA