"Svidela mu se moja ideja da dođem ovde": Perkins otkrio da se čuo sa nekadašnjim igračem Partizana

I igraće protiv njega kroz par nedelja u Evrokupu

  • 2
Džoš Perkins Foto: Youtube / Printscreen (PartizanBC)

Partizan je pre nekoliko dana ozvaničio dolazak Džoša Perkinsa u klub. Time je rešio probleme na poziciji organizatora igre, pa se sada bacio u potragu za novim igračem u reketu. Bilo kako bilo, američki košarkaš bi debi mogao da ima već u ABA ligi ovog vikenda, pre nego što započne odiseju u Evrokupu utakmicom sa Trentom.

U prvom razgovoru po dolasku u Partizan, Amerikanac kaže da je jako zadovoljan što je u Beogradu i da tek upoznaje svoje nove kolege na terenu.

- Ovo je prvi put da upoznajem saigrače. Jako sam zahvalan na ukazanoj prilici. Sviđa mi se sve za sada – kaže Perkins na samom početku.

O Partizanu ne zna previše, mada je čuo da su navijači fantastični. Dodaje da se čuo sa Najdželom Vilijams-Gosom, nekadašnjim igračem crno-belih pre nego što je došao u Beograd.

- Ne znam previše. Znam da je hala uvek krcata navijačima. Moj nekadašnji saigrač Najdžel Vilijams-Gos je igrao ovde. Ali pored toga ne znam mnogo, tako da bih voleo nešto da naučim. Čuli smo se preko Instagrama i Snepčeta. Rekao je da je ovo sjajno mesto, koje je mnogo voleo. Svidela mu se moja odluka da dođem i zaigram ovde – ističe novo pojačanje Partizana.

Bio je pomalo iznenađen činjenicom da će igrati protiv njegovog nekadašnjeg saigrača već kroz koju nedelju u Evrokupu. Nije bio svestan da je Vilijams-Gos sada u Lokomotivi Kuban.

- Stvarno? Nisam znao za to. Čestitam mu na novom ugovoru i jedva čekam da ga vidim za nekoliko nedelja – dodaje Perkins.

Kaže da ne bi prognozirao ništa što se tiče njegove budućnosti u svetu košarke i da bi se pre fokusirao na svaki pojedinačni meč.

- Teško je reći. Tek sam došao i upoznajem saigrače. Želim da imam što bolji odnos sa njima, usresređen sam na ovaj tim dok sam ovde. Želim da pobedim u svakoj utakmici – kaže Amerikanac.

Video: Najbolji trenuci meča KK Partizan i KK Split

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budo

    8. januar 2021 | 12:00

    U klub se dovode igraci po sistemu daj sta das.

  • Ixoni

    8. januar 2021 | 10:19

    Cetiri poena i jedna asistencija po tekmi i mahanje peskirom sa klupe.Loncar se pogubio nacisto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA