Problemi za Olimpiju: Igrali u petak, sutra ih čeka novi meč, a oni su i dalje zaglavljeni u Madridu

Ne znaju izabranici Etorea Mesine šta ih je snašlo

  • 0
San Antonio Sparsi, Etore Mesina Foto: AP/Tanjug

Počinje nova radna nedelja, a košarkaši Olimpije iz Milana još uvek su u prestonici Španije. Nakon pobede protiv Reala u Madridu, oni su ostali zaglavljeni na Pirinejskom poluostrvu zbog ogromnih problema sa snegom, koji je posledica oluje Filomena koja je zadesila ovu zemlju tokom vikenda.

Španci se bore sa rekordnom količinom snega, nikada ranije zabeleženoj u njihovoj zemlji, uz veoma niske temperature. Samo u Madridu je palo više od 50 centimetara snežnog pokrivača, pa je jasno otkud problemi sa povratkom igrača Olimpije u Italiju.

Izabranici Etorea Mesine već sutra treba da dočekaju Valensiju na svom terenu u okviru Evrolige, a pitanje je da li će uspeti i da stignu na taj meč. Eurohups navodi da je tim Armanija uspeo da se domogne Valensije vozom, a odatle će pokušati nekim prevoznim sredstvom da otputuje za Italiju. U španskom gradu će trenirati za sutrašnji meč, pa će faktički moći „sa sobom“ da povedu i svog predstojećeg rivala.

Zbog čitave zbrke, logično, nije odigran ni meč italijanske Serije A protiv Vanoli Kremone, koji je bio planiran za juče. On će biti odigran u nekom drugom, odloženom terminu.

Sve otvara pitanje oko toga kako će se Crvena zvezda domoći španske prestonice. Podsetimo, snežne padavine zadesile su i našu zemlju. Ponegde je palo i preko pola metra snega, a u Španiji još nisu uspeli da se izbore sa velikim problemom. Ostaje da vidimo šta će biti rešenje. Meč između Reala i Zvezde na programu je u sredu od 21 čas.

Video: Dobar početak 2021: Crveno-beli trijumfom nad Zadrom ponovo na čelu tabele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA