≫ 

Potpuni haos u NBA: Odložene još 2 utakmice, čelnici zakazali hitan sastanak, visi nastavak sezone

O svemu izveštava dobro obavešteni Adrijan Vojnarovski

  • 3
Luka Dončić i Zajon Vilijamson Foto: AP/Tanjug

I američka NBA liga nalazi se u velikim problemima zbog korona virusa. Nakon što je u ponedeljak ujutru otkazan meč između Bostona i Majamija, novi udarac stigao je tokom večeri kada su otkazane još dve utakmice.

Poznati novinar Adrijan Vojnarovski javlja da zbog novog kovid protokola u noći između ponedeljka i utorka neće biti utakmica između Dalasa i Nju Orleansa, odnosno Bostona i Čikaga.

Tim našeg Bobana Marjanovića nema osmoricu igrača, koliko je potrebno da bi se meč održao (prema pravilima u izolaciju moraju i negativni na koronu pošto su bili u kontaktu sa pozitivnima), a kako je u nedelju zatvoren trening centar Maveriksa zbog korona virusa, pitanje je kada će opet početi da treniraju.

Sličan problem ima i Boston, koji nije u stanju ponovo da izvede osmoricu igrača na teren zbog opisanih propisa pa će propustiti i drugu uzastopnu utakmicu.

Zato američki mediji pišu da će se čelnici NBA lige i predstavnika sindikata igrača sastati hitno, možda još tokom ovog ponedeljka kako bi razmotrili "zdravstvena i bezbednosna pravila", jer ona utiču na seriju odloženih utakmica pošto zdrave košarkaše šalju u izolaciju zbog kontakta sa zaraženima.

Video: Jokić dabl-dabl učinkom vodio Denver do druge pobede za manje od 24h: Ovo su najbolji potezi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA