≫ 

Dončić se vratio na velika vrata - najbolji igrači treće nedelje NBA sezone

U periodu od 4. do 10. januara, slovenački košarkaš imao je prosečan skor od 30,3 poena, 12 skokova i 11,3 asistencija po meču, a dve od tri utakmice je završio sa tripl-dabl učinkom

  • 1
Luka Dončić Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Dalasa Luka Dončić proglašen je za najboljeg igrača Zapadne konferencije u trećoj nedelji aktuelne NBA sezone, saopštila je najjača košarkaška liga na svetu.

U periodu od 4. do 10. januara, slovenački košarkaš imao je prosečan skor od 30,3 poena, 12 skokova i 11,3 asistencija po meču, a dve od tri utakmice je završio sa tripl-dabl učinkom.

Tim Dalasa je zabeležio tri pobede, protiv Denvera, Hjustona i Orlanda, a tokom proteklih osam mečeva odigranih u sezoni 2020-21, reprezentativac Slovenije je prosečno imao 26,6 poena, 9,3 skoka i 8,3 asistencije.

Sa druge strane, krilni igrač Boston Seltiksa Džejson Tejtum proglašen za najboljeg košarkaša Istočne konferencije, pošto je u tri pobede svoje ekipe ostvario 33 poena, 5,3 skokova i 2,7 asistencije po meču.

Video: Bobi Marjanović snimio Dončića kako peva

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    12. januar 2021 | 15:07

    A da cujemo ko je najbolji u obe konferencije u prvih deset utakmica,ko je taj sto ima (u proseku)tripldabl na svakoj utakmici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA