≫ 

Milutinov je dabl-dabl mašina, CSKA savladao Žalgiris u Moskvi, Lučić odličan u pobedi Bajerna

Srpski centar Nikola Milutinov navikao nas je na dobre partije, pa je on to još jednom demonstrirao protiv Litvanaca tako što je upisao još jedan dabl-dabl sa 10 poena i 14 skokova (pet ofanzivnih i devet defanzivnih).

  • 0
KK Crvena zvezda - KK Olimpijakos Foto: Marko Jovanović

Košarkaši CSKA odmah su se podigli posle poraza od Baskonije i ostvarili novu pobedu. Ovoga puta, pao je Žalgiris u Moskvi sa 83:73 u sklopu 19. kola Evrolige.

Moskovljani su prošloj rundi zabeležili tek četvrti poraz ove sezone u evropskom elitnom takmičenju, pa su morali da poprave utisak protiv Žalgirisa, čemu su pristupili od prvog minuta. Rezultat se video već u prvom poluvremenu pošto su "armejci" pred veliku pauzu imali dvocifrenu razliku.

Žalgiris se probudio u trećoj deonici, smanjio prednost, došao do povoljne situacije da zapreti domaćinu koji je u poslednjih 10 minuta zbio redove, zategnuo odbranu i sigurno stigao do pobede.

Srpski centar Nikola Milutinov navikao nas je na dobre partije, pa je on to još jednom demonstrirao protiv Litvanaca tako što je upisao još jedan dabl-dabl sa 10 poena i 14 skokova (pet ofanzivnih i devet defanzivnih).

Milutinov je imao 4/8 za dva poena 2/2 sa slobodnih bacanja.

Njegov kolega Džejms je bio najzaslužniji ovoga puta za pobedu CSKA sa 21 poenom, tri manje je dodao Šengelija, dok je u protivničkom taboru Grigonis ubacio 16 poena.

Bajern je u neizvesnoj završnici uspeo da savlada Zenit u Minhenu sa 82:80, iako je bio u velikom zaostatku nakon prvog poluvremena.

Izabranici Andree Trinkijerija imali su težak posao da se posle -10 krajem druge četvrtine vrate u igru, ali su to oni učinili, ponajviše na pogon Boldvina koji je bio najefikasniji igrač minhenske ekipe sa 17 poena.

Odličnu partiju u dresu Bajerna odigrao je i Vladimir Lučić koji je upisao 15 poena, četiri skoka i dve asistencije, dok je u poraženoj ekipi Gudaitis došao do 22 poena i time imao najbolji učinak na utakmici.

Video: Trening crveno-belih pred put u Španiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA