≫ 

Zvezda morala da odloži novi meč ABA lige zbog "španske avanture"

Crveno-beli neće igrati protiv Borca u ponedeljak, kako je planirano

  • 3
dzordan lojd Foto: MN Press

Košarkašima Crvene zvezde neplanirano kašnjenje u Španiju donelo je nova tumbanja u kalendaru utakmica, pa je upravo zbog odloženog meča sa Realom, koji će se sada odigrati u ponedeljak, odložen duel 15. kola ABA lige - planiran za isti dan.

Zvezda će meč sa Čačanima odigrati u nekom drugom terminu.

- Zbog pomeranja termina utakmice 19.kola Evrolige sa Realom, meč 15.kola ABA lige sa Brocem, koji je trebalo da se igra u ponedeljak od 18 časova, je takođe odložen - rečeno je iz Zvezde.

Crveno-beli u petak igraju evroligaški duel sa Valensijom, potom će imati dva slobodna dana na raspolaganju, a onda će odigrati pomenuti meč sa Realom, nakon kojeg sledi povratak u Beograd.

Zvezda potom 21. januara igra meč kod kuće sa Barselonom, a onda joj ide na noge Anadolu Efesu pet dana kasnije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    14. januar 2021 | 22:48

    Sve se radi u korist Zvezde. Zašto ne može da igra u 18h protiv Borca a u 19h protiv Reala? A i aerodrom u Madridu su namerno zaledili samo da Zvezda dobije još dva dana odmora.

  • NSCZ

    14. januar 2021 | 19:55

    Teorije zavere mogu da pocnu

  • Skënderbeu

    14. januar 2021 | 22:40

    Lepo dodeliti tu utakmicu u ABA ligi protivniku, pa nek opet izmišljaju izgovore i nek traže alibi zašto nisu mogli leteti za Madrid.Sramota je koja tiranija vlada u ovoj državi i koliko se favorizuje klub koji nema apsolutno nikakav uspeh u ovom sportu niti će ikada imati, vazda smo institucija za klub iz predgradja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA