Moćna poruka Barana za ABA rivale: Napadamo tron, svakome možemo da izađemo na crtu

Trener lidera regionalnog takmičenja Mihajlo Pavićević pun optimizma posle sjajne serije njegovog tima

  • 21
mihajlo pavićević Foto: MN Press

Košarkaši Mornara šepure se sa liderske pozicije ABA lige, sa 12 pobeda i i samo dva poraza Barani su trenutno najuspešniji klub regionalnog takmičenja, u međuvremenu su sjajno startovali i u Top 16 fazi Evrokupa (pobedili Gran Kanariju u gostima), pa je jasno što trenera ovog kluba Mihajla Pavićevića "puca" optimizam pred nastavak sezone.

- Uvek kažem ono što mislim, tako je i sada - napadamo 1. mesto u ABA ligi i uradićemo sve da to ostvarimo. U Evrokupu gledaćemo da odemo što dalje, nećemo se zadovoljiti samo plasmanom u Top 16. Imamo kvalitet da svakome izađemo na crtu, ne plašimo se apsolutno nijedne ekipe, kako u ABA ligi, tako i u Evrokupu. Igrama smo pokazali da smo na dobrom putu - poručio je 63-godišnji trener posle rutinske pobede u Zagrebu nad Cibonom.

Nedavno je ekipu pojačao i iskusni Nemanja Gordić, ali tu nije kraj, jer se traži i pojačanje pod košem, pa je jasno da će Mornar biti težak rival za pobediti u trci za tron na "Jadranu".

- Ovo je najjača ekipa koju smo imali. Ona je delo našeg arhitekte, mog brata Đorđa. Ovo je grupa izuzetno talentovanih igrača, već sam u Čačku rekao da je meni kao treneru lako kad imam ovakve košarkaše, uvek možete da izvučete novog keca iz rukava. Ali, kako stvari stoje, nećemo ostati na ovome. Moj brat planira da dovedemo još jedno pojačanje, jer smo sad u igri na oba fronta. Došao je trenutak da pokušamo da napravimo što bolji rezultat - poručio je Pavićević.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    17. januar 2021 | 10:28

    Barani, ako nemaju najbolji, sigurno imaju najskuplji tim u ABA ligi, ove godine. E sada, kako će se sve odvijati, to niko ne zna, dugačka je sezona. Još niko ni F4 nije obezbedio, jer ima dosta kandidata. Jedino se zna ko sigurno neće u F4, a to je jedan drugi najskuplji klub u ABA ligi što ima više poraza nego pobeda...

  • Teo kralj

    17. januar 2021 | 08:33

    Jel ovo onaj trener sto place kad izgubi .... ccc s kim ces ti na crtu ...

  • Vesa

    17. januar 2021 | 10:23

    Dere ih ko stgne u ovij Aba ligi , oni i dalje o zvezdi i Ćokiju, nema leka apoteka....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA