"To nisam bio ja! Bio sam sebičan": Dončić ljut na sebe, uprkos obaranju rekorda Majkla Džordana

Dalas je sinoć poražen u meču protiv Čikaga na svom terenu

  • 0
Luka Dončić Foto: Tanjug/AP

Nakon fenomenalne večeri i obaranja rekorda Majkla Džordana, Luka Dončić nije bio zadovoljan. Jednostavno, sve bi verovatno bilo daleko drugačije da je Dalas sinoć došao do pobede protiv Čikaga, ovako Slovenac žali zbog toga što nije upisan novi trijumf i rado bi svoj individualni učinak menjao za drugačiji rezultat.

On je trenutno izbio na 15. mesto na večnoj listi igrača sa najviše tripl-dablova u NBA ligi. Protiv Čikaga je imao 36 poena, 16 skokova i 15 asistencija. Kaže, ipak, da je sve to zato što je bio sebičan.

- Drugo poluvreme je bilo grozno. Sve se ovo desilo zbog mene. Bio sam sebičan, jer sam dao 30 poena u prvom poluvremenu – kaže Dončić.

Dodaje slovenački teniser da bi u narednim utakmicama morao da pokaže svoje drugo lice.

- To nisam bio ja u drugom poluvremenu. Moram da igram bolje, poraz ide na moju dušu. Šutirao sam, iako nije bilo potrebno – zaključuje Slovenac.

On trenutno beleži 28,3 poena uz 10,2 skoka i 9,4 asistencije u proseku, dok je Dalas na skoru od šest trijumfa i šest poraza.

Video: Jokić sjajno veče začinio zakucavanjem iz kontre: Denver ipak tesno izgubio protiv Jute

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA