Posle poraza od Zvezde "bacili oko": Real Madrid želi Lojda u svojim redovima kao zamenu za Kerola

Real već unapred razmišlja i bitno mu je da obezbedi zamenu Džejsiju Kerolu, igraču koji je rekorder po mečevima u madridskom klubu kada su u pitanju stranci.

  • 3
dzordan lojd Foto: MN Press

Samo nekoliko dana nakon što je Crvena zvezda u sred Madrida savladala Real, stigla je inforamcija da "kraljevski" klub želi da angažuje košgetera crveno-belih Džordana Lojda koji je propustio nekoliko poslednjih utakmica zbog pozitivnog testa na korona virus.

Real već unapred razmišlja i bitno mu je da obezbedi zamenu Džejsiju Kerolu, igraču koji je rekorder po mečevima u madridskom klubu kada su u pitanju stranci.

Španski mediji naglašavaju da će retko ko moći da popuni to mesto, ali da je Lojd prvi kandidat. Takođe, vrlo verovatno je da će Real izgubiti i dva bitna igrača iz rotacije već na leto, Treja Tompkinsa i Gabrijela Deka, koji bi mogli da pojačanju neki od NBA timova.

Španci takođe naglašavaju da Lojdu ističe ugovor na leto sa Zvezdom i da će se za usluge Amerikanca boriti sa CSKA iz Moskve koji je takođe "bacio oko" na igrača iz spoljne linije Zvezde.

Video: Trening crveno-belih pred put u Španiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jerry

    21. januar 2021 | 16:25

    Lojd je po meni znatno losiji od Brauna...neka ide odmah sto se mene tice , pobedili smo Real bez njega 💪💪💪 Radanov je extra momak i igrac, i uz Dobrica i Davidovca ima da kida uskoro

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA