≫ 

Miler-Mekintajer već ima ponudu drugog kluba, hoće ga evroligaš

Amerikanac prvi "pik" Panatinaikosa

  • 16
kodi miler mekintajer

Foto: MN Press

Od momenta kada je postalo jasno da Partizan i Kodi Miler-Mekintajer završavaju saradnju, pojavili su se klubovi koji bi voleli da vide Amerikanca u svojim redovima, a prvi u redu stoji grčki velikan Panatinaikos.

Pojedini grčki mediji čak navode da je Amerikanac prvi "pik" trenera "Zelenih" Odeda Kataša kao zamena za povređenog Markusa Fostera, te da je dobio "zeleno svetlo" od uprave kluba da dovede Milera-Mekintajera.

Plejmejker je zvanično i dalje igrač Partizana, ali se njegov odlazak iz tabora srpskog kluba meri danima, možda i satima.

Partizan navodno nije zadovoljan prikazanim partijama Amerikanca u dosadašnjem delu sezone iako je ovaj najefikasniji igrač tima na oba fronta, i u Evrokupu, i u ABA ligi. Navodno su očekivali više od njega, a svakako da je na odluku o raskidu saradnje u velikoj meri uticala i činjenica da je Miler-Mekintajer pri vrhu liste najplaćenijih igrača ekipe.

S obzirom na to da Partizan polako gubi korak ka ostvarenju ciljeva za ovu sezonu, jer će teško uspeti da se domogne Evrolige preko oba pomenuta takmičenja, otud je možda i logičan potez da se rastereti "jakog" ugovora za nastavak sezone.

Video: Miler-Mekintajer sa zvukom sirene za pobedu: Cedevita Olimpija slomila Budućnost u meču sezone!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    22. januar 2021 | 02:23

    U ovi u Partizanu veze sa životom nemaju plus teški demagozi. Dali otkaz jednom od najboljih igrača. Zagorac, Veličković, Janković, Trfunović su tuga i opomena. Ima toliko boljih domaćih igrača od njih u KLS, ABA ligi, ABA II ligi da je smešno kakve domaće tarabe nose crno beli dres. Slično je i u Zvezdi. Od domaćih igrača realno jedino vredi Jaramaz. Zaista odličan igrač. Sve ovo ostalo je totalni promašaj. Od stranaca ovaj Mika, veze sa životom nema i to bi bilo to. Dakle, problem Partizana je što nema jaku bazu domaćih igrača, koji pre svega imaju kvalitet a na to se nadovezuje i građenje hemije i onoga o čemu je Berić govorio, samo što nije rekao suštinu problema. Od domaćih igrača kreće ta energija, međutim, pre svega toga slika i priliak svake ekipe je trener. Ideja da na početku sezone u jedan Partizan za prvog trenera postaviš Šćepanovića, čoveka koji je kao trener na samom početku je teško ludilo i pljuvanje u lice trenerskoj struci. Dalje, ako si ga već doveo pa onda ga istrpi par sezona, pusti ga da se uče, šta drugo.? Ne, oni posle trenera takoreći početnika na pola sezone dovode trenera koji za standarde košarke na ovim prostorima nije čak ni prosek. U Šćepanoviću kao treneru nisu mogli da vidi ništa, ali ajde možeš da se nadaš da ima potencijal i talenat da postane dobar trener, no u karijeri ovog Filipovskog definitivno se vidi da nema ništa što bi ga preporučilo za klupu jednog Partizana.

  • Deki

    22. januar 2021 | 09:11

    Prije njega, odavno treba otjerati Miku, kapitenu se zahvaliti, a kada cujem Mozli, pa lik moze da bude najvise drugi centar, nema poene kod sebe, ta zakucavanja po jedno sto bude nam ne znaci nista, zatim Dangubic, vratiti ga u zvezdu i platiti zvezdi obestecenje sto je bio kod nas, Jankovic takodje pozdrav, a Jaramaza, Urosa(jos ga istrpiti i dati mu minute), Tomas, Aleks Nikolic, Pejdz, Perkins, dovesti malog amera iz mladosti (covjek ima nestvarne indexe, a poenter), vratiti Miletica iz Borca, Andjusu dovesti, Tanaskovica vratiti, jos dva tri mlada nasa igraca i privesti sezonu do kraja, nudio im se Perry iz tada Mege, nije im kazu potreban, doveli mekint. Trenera vratiti u Makedoniju "slovencima", na koljenima zamoliti Duleta (neko iz kluba neka mu i ......) da se nekome naj. majke na treningu i da objasni ovim strucnjacima gdje igraju.

  • Jović

    21. januar 2021 | 23:38

    Dođi bre u pravi klub,oprostićemo ti ružnu prošlost. ☺

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA