Pokuševskom opet ozbiljna minutaža, ali ništa ne može da pogodi, Lenard "ubio" Oklahomu

Klipersi dobili Oklahomu i drugi put u dva dana

  • 1
aleksej pokuševski

Foto: Tanjug/Ap

Košarkaši Los Anđeles Klipersa porazili su Oklahomu na svom terenu rezultatom 108:100, upisali sedmu uzastopnu pobedu i opravdali reputaciju jedne od najboljih ekipa u ligi. Kavaj Lenard je i ovog puta blistao, vodio je glavnu reč na terenu, "ubio" je Oklahomu sa 34 poena i definitivno rešio meč koji je sve vreme tekao uz rezultatsku kontrolu domaćeg tima.

Tek pred kraj Oklahoma je pripretila, spustila minus na šest poena, ali malo je vremena bilo preostalo za veleobrt i podvig gostiju, pa su Klipersi iskusno meč priveli kraju u svoju korist.

kavaj lenard

Foto: Tanjug/Ap

Dve ekipe su pre samo dva dana na istom mestu odigrale meč, Klipersi su tada daleko ubedljivije pobedili, ali su sada naišli na jači otopr Tandera u čijim su redovima daleko bolji od ostalih bili Gligus-Aleksander sa 23 poena i Džordž Hil sa 22. 

U taboru gostujućeg tima ponovo je sasvim solidnu minutažu dobio srpski tinejdžer Aleksej Pokuševski, na terenu je proveo 18 minuta i za to vreme upisao dva poena, uz ponovo nešto lošije šutersko izdanje, 1/8 iz igre, 0/3 za tri poena.

Definitivno je šut ono što je trenutno najveća boljka Pokuševskog koji uprkos tome uživa veliko poverenje trenera i uzima solidan broj pokušaja na svakoj utakmici, što mu svakako i sugerišu da radi.

Pokuševski je upisao i 4 skoka i jednu blokadu.

Na drugoj strani, osim Kavaja, Serž Ibaka je sa 17 poena bio drugi strelac tima, Redži Džekson je "sa klupe" dodao 14, Pol Džordž je imao 11, a Ivica Zubac 10 poena.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    25. januar 2021 | 02:17

    Decko nemaa veze sa zuvotooom od 20 suteva na 2 tekme pogodio 2 suta ma ocajaaan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA