≫ 

Košarkaš Indijane uspešno operisan zbog raka: Trejd mu spasio život, jedva čeka da se vrati na teren

Lepe vesti iz tabora Pejsersa

  • 0
Golden Stejt - Bruklin Nets Levert (levo) u dresu Bruklina; Foto: AP/Tanjug

Košarkaš Indijana Pejsersa Karis Levert (26) uspešno je operisan u utorak nakon što mu je na levom bubregu spletom srećnih okolnosti otkriven maligni tumor.

Sreća je bila jer je trejdovan pre dve nedelje iz Bruklina i tada je na rutinskim lekarskim pregledima ustanovljeno da ima rak.

Iz Indijane su saopštili da je bivši student koledža Mičigen sada na putu potpunog oporavka, posle kojeg će biti spreman da se vrati košarci, bez ikakvih smetnji.

Levert, koji je stigao u NBA ligu 2016. godine kao 20. pik na draftu, posle hirurškog zahvata neće morati na dodatne terapije, pa se očekuje da uskoro bude poznato i kada će se vratiti košarci.

Partizanu je Evrokup nada za spas sezone, a današnje (17.30) gostovanje Lokomotivi jedan od presudnih mečeva za plasman u četvrtfinale ovog takmičenja. Rusi su favoriti – kvota na keca je 1,30, a na dvojku 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lokomotiva – Partizan.

Video: Ona ima najboljeg muža na svetu: Čeka je druga operacija raka a on je teši pesmom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA