≫ 

Košarkaška vest dana - Nikola Milutinov pogodio trojku!

Srbinu je ovo bio tek drugi pokušaj van linije 6.75 metara, zanimljivo opet protiv Bajerna

  • 5
nikola milutinov Foto: twitter/eurohoops

Nikola Milutinov je odigrao sjajnih 20 minuta duela sa Bajernom u 23. kolu Evrolige, prvo poluvreme završio je kao najefikasniji igrač domaćeg tima sa 14 poena, u koje je ugradio i jednu trojku.

Ne viđamo često Nikolu kako gađa van luka za tri poena, gotovo nikad, pa je zato vest da je ubacio trojku, drugu u karijeri, pravi košarkaški raritet.

Pogađate, nije to bila izgrađena akcija za Milutinova, jednostavno lopta mu je bila u rukama na isteku napada CSKA, nije imao kud, pa je "opalio", i na njegovu sreću, pogodio koš.

Ovo je inače bio tek drugi Nikolin šut za tri ove sezone, a jedan jedini prethodni, neuspešan, imao je takođe protiv Bajerna u meču koji je odigran u Minhenu.

Podsetimo, CSKA igra bez udarnih bekovskih aduta Majka Džejmsa koji je suspendovan, i povređenog Vila Klajburna, pa se i zbog nedostatka kvalitetnijih šuterskih opcija desilo da Milutinov ispali dalekometni hitac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slaviša

    29. januar 2021 | 19:53

    Nije to ništa a tek da čujete ovu vest ma nećete verovati na jučerašnjoj utakmici izmedju totenhema i liverpula fudbaler postigao gol!!

  • Sandokan

    29. januar 2021 | 19:14

    Sta je tu cudno? Pa i Jokic pogadja trojke a Milutin je bolji kosarkas. A Mile je i u Partizanu gadjao trojke.

  • Will Mosley

    29. januar 2021 | 19:15

    I sta je tu fascinantno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA