≫ 

ABA liga odrapila stručni štab Mornara zbog niza ispada protiv Zvezde, ceh plaća i Dejan Radonjić

Ukupno 10.000 evra je kazna za trojicu iz stručnog štaba Barana, dok trener crveno-belih plaća 400 evra

  • 2
mihajlo pavićević Foto: MN Press

Trener košarkaša Mornara iz Bara Mihajlo Pavićević kažnjen je za svoj ispad u meču sa Zvezdom kada je, između ostalog, zaradio isključenje pred kraj utakmice koju je njegov tim izubio.

Pavićević je kažnjen jednom utakmicom suspenzije, ali i sa 6.000 evra zbog niza ispada na pomenutoj utakmici.

Disciplinci reionalnog takmičenja, postupajući po kaznenom pravilniku, na teret su stavili Pavićeviću, osim tehničke greške i isključenja, i vređanje sudija, što je doprinelo da novčana globa bude velika.

Iz tabora Mornara kažnjen je i Pavićevićev asistent, njegov brat Đorđije sa 2.400 evra, takođe zbog isključenja i neprimerenih reči upućenih sudijama.

Takođe, novčanu kaznu moraće da plati još jedan član stručnog štaba Barana, Zoran Peruničić, i to 1.500 evra, zbog komentarisanja suđenja na konferenciji za medije.

Kaznu je zaradio i trener Zvezde Dejan Radonjić zbog isključenja, ali daleko manju nego njegove kolege na drugoj strani - 400 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srky

    30. januar 2021 | 02:26

    Ufff pa stvarno su Radonju pteviše kaznili, nema smisla. D zbog te povlascenosti u DR cirkus ligi ih u Evropi i trpa ko god stigne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA